Ruginė parašė:
Gal minėjo po kiek laiko ?
Mes pradėjom nuo 20min, ilginom po 10min kelias kitas dienas, o dabar ir 2h tokiu geru oru bimbinėjam lauke.
Labiausiai oro sąlygas žiūrėjom iš tiesų
Ruginė parašė:
Gal minėjo po kiek laiko ?
Mes pradėjom nuo 20min, ilginom po 10min kelias kitas dienas, o dabar ir 2h tokiu geru oru bimbinėjam lauke.
Labiausiai oro sąlygas žiūrėjom iš tiesų
Hellobaby parašė:
Ar nešiojat korsetus po gimdymo? nežinau ar verta pirkti, o gal jau per velai jį detis? ar ir be korseto pilvas gryš į savo vieta🤔
As turejau, bet tik kelis kartus i lauka eidama dejausi. Namie maitinu sededama, tai kai mazyte nuolat ant papulio, tai nespeji uzsidet ir jau nusiimt reik😔 kazkaip ir be dirzo gryzta tas pilvas i savo vieta🤣 aisku skurele kabo. Reikia sporto.
Hellobaby parašė:
Ar nešiojat korsetus po gimdymo? nežinau ar verta pirkti, o gal jau per velai jį detis? ar ir be korseto pilvas gryš į savo vieta🤔
Aš nešioju spec. kelnaites. Tai esu patenkinta, prilaiko/apspaudžia🙂
Džesikė parašė:
Kur pirkote ?
Gandrų belaukianti parašė:
Sveikos mamytes, gal kuri esate jau sirgusi peršalimo ligom... Ką vartojote? Maitinu pati. Esant temp. Ar paracitamoli galima gert. Ryt pas gyd.... Bet taip strėnas…
Paracetamoli galima, man galva skaudejo po epiduro, maitinu pati, tai gydytoja vien tik paracetamoli leido gerti ir arbatėliu galima
Džesikė parašė:
gal galite pasidalinti kokias turit ?🤗
Zylutėė parašė:
Kur pirkote ?
Turguje🙂
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai