Bellina parašė:
Dami, kaip taip išeina, kad neturi, jei šeštadienį nuo tavęs žinutę gavau(sakei nulūžo tel prieš savaitgalį). Jei vistik neturi, atsiųsiu.
Šiaip sveikatytės visoms mažoms ir didelėms mergaitėms.
Dokma, jūs sveikos? Eisim pas Robį?
Maniškis žinok po ruoniuko 4 valandas miegojo grįžęs
ėjau žadinti nesulaukus kol pats atsikels... Turbūt tiek daug įspūdžių taip išvargino
![]()
Tiesa, planuojamės čia kada truputi atitrūkt nuo mažiaus ir ilgėliau palikt seneliams pažiūrėt, sugalvojom pabandysim pažintį su buteliuku, kad šoko nebūtų vaikui. Nu ir ką tau, klykia rėkia, buteliuko neimaDokma, pamenu tu sakei, kad Miglė irgi klykdavo kai pradėjai mišinuku maitint. Kiap vistik susidraugavot? Mes dabar duodam žaist, pažindintis, tai kol liečia viskas gerai, tik pabandom į burnytę įdėt, vėl isterija prasideda... Ir svarbiausia būna tikrai alkanas, nori valgyt, bet buteliuko neima... bandėm visaip, aš išeidinėjau iš kambario, vyras vienas maitino (t.y. bandė), niekaip... Nuryja tik tiek, kiek pavertus spėja subėgt į burnytę, kitaip stumia su liežuviuku nors tu ką
Ir ką reikia daryt?
aha, mes sveikos
tfu tfu tfu. Vaziuosim, jei tik mano masina patvarkys iki to laiko...
del buteliuko - pabandykit tomme tippee, man jie asmeniskai 100 kartu geresni nei avent - pro sali neprabega ir labai forma panasi i kruties. Nes maniskei irgi sunku budavo persijungti nuo kruties prie to siauro Avent zinduko...
ai, o kitas klausimas, ka duodat is buteliuko - ar piena, ar misinuka? jei misinuka, tai jis netinka, o ne buteliukas (chuckle) maniske paeme, kai nusireke jau ir dar kai TV atsukau
o po Robio man visai nemiegojo, kaip ir po baseino
o dar ir naktim dabar bludyt pradejo, tai smaginames..

tik kazkodel toks jausmas, kad kaip prer egzamina pritruks vienos nakties