Amerena parašė:
meilyte tas musu neidukas:))
dar karta primink kaip jusm su situ triratuku vazinejasi?patogiai tau vairuot?
aga super
Amerena parašė:
meilyte tas musu neidukas:))
dar karta primink kaip jusm su situ triratuku vazinejasi?patogiai tau vairuot?
aga super
Ruta27 parašė:
as ir kazkada ten buvau, bet ir man nepatiko, dar apsipykau nescia kai buvau![]()
![]()
![]()
![]()
jau geriau nei vasarinuku forume gal niekur nebuvau uzklydus
Ruta27 parašė:
aga super![]()
ziurek cia toks ania?http://www.ebay.co.uk/itm/Smart-Pink-Childrens-Kids-Trike-Tricycle-Bike-3-Wheel-/250804017320?pt=UK_Toys_Games_Outdoor_Toys_ET&hash=item3a651598a8
man baisu del vairavimo ar patogu:)) tas baslys plonas mane gazdina..bet baigi mane jau priviliot
ir nebrangu
Amerena parašė:
ziurek cia toks ania?http://www.ebay.co.uk/itm/Smart-Pink-Childrens-Kids-Trike-Tricycle-Bike-3-Wheel-/250804017320?pt=UK_Toys_Games_Outdoor_Toys_ET&hash=item3a651598a8
man baisu del vairavimo ar patogu:)) tas baslys plonas mane gazdina..bet baigi mane jau priviliotir nebrangu
koks fainas, nerealu:)o cia tik ten toki galima isigyt? ar ir pas mus tas tinklalapis galioja:D?
lelyte-uogyte parašė:
labai fainas tas triratukas, idomu kokia kaina cia pas mus ltale jus paneles isprusot, gerai gyvenat , tai dar negana:DDD pagyventumet lt:DDD
prie gero greit priprantama:DD yra lt zmoniu kurie bendradarbiausja per ebay..i perka parduoda..bet kaina aisku didesne butu
Amerena parašė:
prie gero greit priprantama:DD yra lt zmoniu kurie bendradarbiausja per ebay..i perka parduoda..bet kaina aisku didesne butu
ka kaip ta atarsti?
a?
muset bus geriau i parda nuvaryt ir nupirkt
Amerena parašė:
garai jums ten, kodel lt taip blogai:))
www.zoopla.co.uk/to-rent/details/16311768 475 sv per men
www.zoopla.co.uk/to-rent/details/16319754 500 sv per men
va uz 850 svaru i men koki gali turet www.zoopla.co.uk/to-rent/details/16320515
na paieskojus daug dar geriau gali rast as db tik imeciau kelis pvz kur pati ziurejau, tik sakau nepatinka kad ne didesniam mieste, kad bent kokia tesco butu
o tik kelios degalines, siaip nera isvis vienkiemis tenai, normalus, tik va del tu pardziu...
Amerena parašė:
jei ka as ir ebay prekiauju
bet smulkmenas, bet neblogai visai
gal nupirksit ka ir is manes
kaip tik vaikiski rubeliai eina
11 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai