Zanuliok parašė:
as apsalus, pirma karta girdziu apie toki tyrima.
Bet nieko nuostabaus, pirmadieni buvau pas savo ginek. apziuroj, ismatavo, pasvere irt.t., paklause kaip jautiesi? pasakiau gerai (kiekviena karta tas pats klausimas
nors pirmas nestumas, is kur as galiu zinoti, kas gerai kas negeai) zodziu...pasakiau, kad kartais link vakaro apatiniai buna siek tiek slapi. Sakau gal koks slapimas issiskiria nuo spaudimo ir pan. Ji man sako, prie ko cia slapimas, kodel jis tau turi laseti. Sako, reiki tepineli paimti, apziurineja ji mane, ir sako per daug isskyru, turbut turi grybeli, israsysiu zvakiu. Israse poliginax zvakuciu, ir liepe kas antra nakti deti po zvakute. Del atsakymo paskambinti turejau siandien. As neskambinau sian, ir nuejau i poliklinika (nes man jau pirmadieni buvo itarimas, kad nieko blogo neturiu, jokiu pozymiu, normalios tos isskyros). Ateinu klausiu kaip tyrimai, slaugytoja salo viskas gerai man atrodo, as i ja tokiom akim, sakau kaip gerai? parodykit man. Daktare ziuri i mane, viskas gerai slapimas geras, tepinelis geras. Sakau tai kam jus man israset tas zvakes, be reikalo..... Ji man sako, nieko blogo, gali sunaudoti tas zvakutes, profilaktiskai.
as ziuriu i ja i slaugytoja tokiom akim
, ir nesuprantu, ar as kazko nesuprantu, ar ji nukvakus visai. Kam man gydyti kazka, jej as nieko neturiu, tuo labiau neturejau tos pienliges.
Nu zodziu, musu poliklinikos daktarus reikia atleisti is darbo. Kaip Jums patinka?
man ir dregni tie apatiniai buna, buna, kad jauciu, kaip lasas sysiuko koks islasa, kai, pvz., nusiciaudau arba staigiai atsistoju
bet man gydytoja neleidzia jokiu vaistu gert. sake, kad vieniteli paracetamoli nuo skausmo naudok, jei jau nebegali kentet. daugiau nieko. kai pasakiau apie ta dregnuma, paeme tepinuka ir viskas. o tavo istorija tai is viso ka as zinau, kai paklausau kartais jusu istoriju, tai net baisu pasidaro