Busima jauna mamyte parašė:
labas rytukasnu va rytoj ir as keliausiu pasirodyt pas daktare 13:45h taip noriu kad paskirtu mum ekoskopija kad pamatyciau savo lelka pilvuke
![]()
siandien nusipirkom vezimeli pagaliau jau .ir sakiau kad is ligonines parsivesiu vaikuti lopsy
nufotkinsiu vakare vezimuka ir idesiu nuotraukyte ,jei vyras ji islankstys nes db sulankstytas kambary guli
![]()
As lankausi klinikoje Motina ir vaikas (Kaune). Nors pati ne is Kauno, bet man ten patinka- gydytoja labai maloni, o echo daro kiekvieno apsilankymo metu, tai ziurim abu su vyru net akis ispute i monitoriu
buna, kad musu maziuke ramiai ilsisi, tai tada daugiau matosi ir veiduka iziureti galima. Paskutini karta kai ziurejom matesi kaip lupytes judina - vandenis ryja. O jei labai judri buna tai sunkiau kazka iziureti, tai rankytes juda tai kojytes
Dar patinka, kad nuotraukytes kiekviena karta duoda.
Dar sakem, gal 3D darysim, nors gydytoja labai daug vilciu neteike - sake, kad jei leliukas labai spurdes tai nebus graziu ir aiskiu nuotraukyciu, tik tiek kad spalvotos. O patys pirmieji du mano apsilankymai tai Mazylyje (irgi Kaune) buvo- gydytoja grubi, jokiu klausimu, jokiu paaiskinimu, vyrui net paziureti nepasiule, o man dar nespejus apsirengti i kabineta kita moteri apziurai pasikviete... Tada buvau labai nusivylusi.

. Cia turbut nestumas itakoja tokias emocijas, nes anksciau niekada taip nera buve. Tad pasistenk rasti sau kuo idomesnes veiklos ir kuo daugiau jos, tada greiciau praeis laikas. Ir nepamirsk pagalvoti, kaip bus smagu kai gris