ssimona parašė:
zinok man taip irgi darosi,nes netiketai sloga uzpuole sirgo mano mergyte tai gal ir as uzsikreciau,bet tik kartais to kraujuko pasitaiko,bet manau nieko tokio,tik niekad nekraujuodavo dantenos,o dabar kai valausi dantis tai vienas kraujas,buna kad ir siaip is niekur nieko pradeda kraujuot,tai jau cia man baisokoka darosi,tau taip nebuna?
o del baksnojimo tai net nzn,kai laukiausi pirma kart tai apie ketvirta menesi pajauciau judesius,tai ne baksnojimas buvo,bet atrodo,kad kaskas kutena pilvelyje
jausmas nerealus ir tikrai pajusi,kada tikrai leliukas tai daro
kad pastoviai nosyje snargliu yra as jau koki menesi pastebejau, taip pat kraujo pasitaiko, kai nosi issisnypsciu, ir pries koki men. labai kraujavo dantenos, bet jau kokia 1,5 savaites aprime, taigi praeis nepergyvenk
cia apie lyti kazkas kalbejo, tai as si sestadieni buvau, kiek cia 13 savaiciu ir 2 dienos pasake, kad yra,tai jau ziurejo lyti, bet kojyciu neatvere manoji (esu isitikinus, kad bus mergaite
),niekaip negalejo pamatyti, tai po 3 sav. vel eisim, tai 16 savaiciu bus, tai jau is tikruju tiksliai gali pasakyti, kas bus, tik kad kojas atvertu
mes siaip einam privaciai ir Turkijoj,tai va si sestadieni paeme kraujo del tyrimo, dauno sindromo bla bla, nors man 29 ir giminej jokiu nukrypimu nera, na susimokejom, tiksliau sveikatos draudimas apmokejo, ir laukiam rezultatu, po 4 sav. vel kazkokie tyrimai....ai negaila to kraujo, lai ima, vis tiek viskas apmokama, tai dzin
tik va gydytojas vitaminu (vitaminu kompleksas)kazkokiu israse gert kiekviena diena, dar gelezies sirupa, magnio, bet juos sake veliau reikes gerti, idomiai, jei man nieko netruksta, kam as turiu juos ryti