Rambar parašė:
antras trimestriukas![]()
Sveikinu
Rambar parašė:
Sveikinu
Rambar parašė:
sveikinu
kaip jautiesi?
Sveikos mergaites
Nzn ar viskas mums gerai, atsikeliu ryte ir guliu dar lovytei ziuriu i pilvuka, taip trupuciuka itraukiau ir toks apvalus guziukas pupso ziuriu ziuriu as i ji ir taip keleta kartu pukst puskt sujuda vos vos bet juntamai, negi gali taip anskti matytis kaip kudikelis juda?
Labai neramu pasidare
global parašė:
Sveikos mergaites![]()
Nzn ar viskas mums gerai, atsikeliu ryte ir guliu dar lovytei ziuriu i pilvuka, taip trupuciuka itraukiau ir toks apvalus guziukas pupso ziuriu ziuriu as i ji ir taip keleta kartu pukst puskt sujuda vos vos bet juntamai, negi gali taip anskti matytis kaip kudikelis juda?
Labai neramu pasidare
![]()
![]()
Net neissivaizduoju, dar nezinau to jausmo
as vakar irgi meginau ant sono guleti galvoju gal ka pajusiu, bet man tikrai anksti
global parašė:
Sveikos mergaites![]()
Labai neramu pasidare
![]()
![]()
labutis, manau kad juda jau
mano pazistama laukiasi, tai pirmi judesiukai buvo 16- 17 svaite. as to dziaugsmelio dar nesulaukiua, noriu labai
Sveikutės, na musų džiaugsmelis nusimati gruodžio 26-28 d, ginekologė dar neapsisprendė, va šią savaitę eisiu, tai gal ką tikresnio pasakys.. aš tai norėčiau per naujus, būtų tą pačią dieną au proprosenele
O dėl vardukų, berniukui tik vienas galvoj Ąžuolas (gyvenime apie tokį vardą negalvojau,o va dabar realiausias :)) o mergaitei tai Domilė, Liepa, Dainora..
Vaiduse-33 parašė:
labas, man pagal tevu darzeli, tai grauodzio 5d gimdyti, gynekologas dar nenustate![]()
negali but, man gruodzio 3d gimdyt, pas mane 161d likus, o pas tave 167,.... kazka ne taip padarei. nes man cia ir su ginekologo sutampa
as vakar prisidejus rankas prie pilvo apacios desiniam sone jutau burbuliukus i delna bestuksenant karts nuo karto pasikartojant, taip linksma pasidare, kad vaiksciojau visa vakara issisiepus
tik nezinau ar cia ir skaitosi tie pirmieji judesiukai, nes taip tai nejauciu arba neatkreipiau demesio, kad jau kazka isdykauja mano mazius
tik kai pridedu rankas jauciasi
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai