jovitele8629 parašė:
negali but, man gruodzio 3d gimdyt, pas mane 161d likus, o pas tave 167,.... kazka ne taip padarei. nes man cia ir su ginekologo sutampa
negerai paziurejau
man gruodzio 9diena gimdyti;)
jovitele8629 parašė:
negali but, man gruodzio 3d gimdyt, pas mane 161d likus, o pas tave 167,.... kazka ne taip padarei. nes man cia ir su ginekologo sutampa
negerai paziurejau
man gruodzio 9diena gimdyti;)
laiminga1 parašė:
as vakar prisidejus rankas prie pilvo apacios desiniam sone jutau burbuliukus i delna bestuksenant karts nuo karto pasikartojant, taip linksma pasidare, kad vaiksciojau visa vakara issisiepustik nezinau ar cia ir skaitosi tie pirmieji judesiukai, nes taip tai nejauciu arba neatkreipiau demesio, kad jau kazka isdykauja mano mazius
tik kai pridedu rankas jauciasi
kaip tau faina
aisku kad jau spiria mamytei
Vaiduse-33 parašė:
kaip tau fainaaisku kad jau spiria mamytei
![]()
o tai tada esu laiminga
dabar tikrai jauciuos nestuke, ne tik del atsikisusio pilvo, kuri isdidziai rodau kai vaikstau
dabar lieka laukt, kada prades pedutes ar rankytes i pilvuka remtis
atsimenu maciau ant drauges pilvuko kai nescia buvo, man taip stebuklingai atrode
midana parašė:
Tai žiūrėk negana to,kad ir gimdyti turime kartu,bet dar berniukui ir vardus norim tokius pačius uždėti![]()
Na va Midana
kaip mums cia gavosi!!! kokie nerealus sutapimai
Ir mums jau prasidejo antra trimestraaaaaaaas!!!!!!!
nors vakar buvau sunerimus,nes vel tepliojo,bet pasiskaiciau ir knygas ir internete,sake nepanikuoti,bet as treciadieni eisiu i skana,tai skusiuosi issijuosus
man svarbiausia kad vaikutis butu sveikas ir jam viskas butu gerai....Bet nerealiai dziaugiuosi kad perzengem i antra trimestra
jeeeeeeeeeeee
Vaiduse-33 parašė:
geris o kiek tau savaiciu? pas tave nepridetas pilvukas![]()
jau 15 sav, o kaip suprasti ar pilvukas nepridetas?
garbanele30 parašė:
Na va Midana
![]()
Ir mums jau prasidejo antra trimestraaaaaaaas!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
nors vakar buvau sunerimus,nes vel tepliojo,bet pasiskaiciau ir knygas ir internete,sake nepanikuoti,bet as treciadieni eisiu i skana,tai skusiuosi issijuosus
man svarbiausia kad vaikutis butu sveikas ir jam viskas butu gerai....Bet nerealiai dziaugiuosi kad perzengem i antra trimestra
jeeeeeeeeeeee
Džiaugiuosi ir aš,kad peržengėm ir nebėra tokių baisių pavojų dėl persileidimo
Aš į skaną einu tik liepos pabaigoj,bet jau gal tada žinosiu ko laukti.
laiminga1 parašė:
o tai tada esu laimingadabar tikrai jauciuos nestuke, ne tik del atsikisusio pilvo, kuri isdidziai rodau kai vaikstau
dabar lieka laukt, kada prades pedutes ar rankytes i pilvuka remtis
atsimenu maciau ant drauges pilvuko kai nescia buvo, man taip stebuklingai atrode
![]()
tau gerai
garbanele30 parašė:
Na va Midana
![]()
Ir mums jau prasidejo antra trimestraaaaaaaas!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
jeeeeeeeeeeee
man ryt jau 18 savaite prades eit
jovitele8629 parašė:
man ryt jau 18 savaite prades eit![]()
Jovitele kaip tau faina
smagu del taves ir labai dziaugiuosi
as jau kazkaip irgi laukiu kada bus vis daugiau ir daugiau saviteliu
nebijau nei pilvo didejancio nei dar kokiu nepatogumu
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai