Bitute03 parašė:
gerai butu kad viskas taip paprastai ir lengvai ivyktu![]()
o ka gali zinoti juk reikia mastyt teigiamai optimistiskai
Bitute03 parašė:
gerai butu kad viskas taip paprastai ir lengvai ivyktu![]()
o ka gali zinoti juk reikia mastyt teigiamai optimistiskai
orkaite parašė:
![]()
reikia atsvesti
![]()
![]()
oj..! bwrids as ne ten pataikiau
orkaite parašė:
sendien man galva sukasi , matyt labai jau zemas spaidimas . sendien nakti sapnavau lygonine , kad pagulde i palata su 5 kitom moterim , tai as ispraisau sau mokama palata , klausiau daktaru kas man atsitiko , pasake nieko rimto ir sapnas pasibaige . xm
As ir kazkokius vejus sapnuoju,mazus vaikus pastoviai..Ir sapnai ne visi buna malonus..Bet itariu,kad cia mano pasamone,taip veikia..Galvoju vis apie leliukus,pergyvenu ir tie sapnai nesamoningi buna
Sveikos mamytes, susiradau si nuostabu puslapiuka ir jungiuosi prie jusu, tik va dabar mastau ar teisingai elgiuosi, nes gimdymas nustatytas liepos 30 d, bet juk gali buti ir rugpjucio pradzioj, tai mes dabar ant tokios ribos. Ar yra dar mamyciu kurioms paskaiciuota ta pati dienele?
Noriu kartu su jumis pasidziaugti savo nestumu... man tai antrasis vaikelis ir labai laukiamas
Sita naujiena zino tik vyras ir mano mama, o dabar ir jus, kitiems pranesime per graziasias sventes
ernita01 parašė:
Sveikos mamytes, susiradau si nuostabu puslapiuka ir jungiuosi prie jusu, tik va dabar mastau ar teisingai elgiuosi, nes gimdymas nustatytas liepos 30 d, bet juk gali buti ir rugpjucio pradzioj, tai mes dabar ant tokios ribos. Ar yra dar mamyciu kurioms paskaiciuota ta pati dienele?
Noriu kartu su jumis pasidziaugti savo nestumu... man tai antrasis vaikelis ir labai laukiamasSita naujiena zino tik vyras ir mano mama, o dabar ir jus, kitiems pranesime per graziasias sventes
![]()
sveika pateikei cia
sveika prisijungus prie musu...
tai mazius gali pasiringt ir vidury liepos
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai