shiushia parašė:
Musu mergaite visad miega nuo22-23val iki 10 ryto, tik as ja miegancia pamaitinu dukart, kad visai nesulystu, nes mazai svorio priaugam![]()
mano irgi mazai sveria, tai as irgi lb pergyvenu. kiek sveriat jus?
shiushia parašė:
Musu mergaite visad miega nuo22-23val iki 10 ryto, tik as ja miegancia pamaitinu dukart, kad visai nesulystu, nes mazai svorio priaugam![]()
mano irgi mazai sveria, tai as irgi lb pergyvenu. kiek sveriat jus?
Apocalyptica parašė:
mes libero naudojam... tai baby soft ir confort fit irgi skiriasi... bet db abieju 4 imam... pasiemiau 5 pasiziuret, kas ten per velnias... bet gi vaikas ne 8 kg da…
na, idomiai cia, jei jau 5 reikia
mano pirmajam 5dydis paskutinis buvo
Apocalyptica parašė:
labas damos, man iskilo dilemagal yra labiau patyrusiu... naudojam 4 nr pampius... maniskes svoris dabar kazkur apie 7700kg manau... bet toks jausmas, kad j…
Mes tai tik nuo siandien 4 dydi pradesim nesiot, visdar tinka ir 3, bet nupirkta jau 4 yra, jis nuo 7 kg, tiesa, mes pampers nesiojam.
giedrute7 parašė:
O tai kie tu norejai kad butu priauges vaikutis? Juk gerai uzaugo.o pedutes ir musu vesios daznai buna bet sako jokio rachito nera.o vitamino as d duodu du nors ant…
Priaugo, tai gerai svorio, per dvi savaites 400, tai as patenkinta. O siaip tai pas mane jis labai silumos megejas, tai jei neprirengiu kaip kolduniuko,tai ir buna rankytes vesios ir kojytes..
man dar is ligonines iseinant sake, jei vaiko delniukai ar pedutes saltos ir dregnos, vadinas pries tai susilo ir staigiai atveso
melssa parašė:
Hashkyte mes irgi I antakalnio poliklinika einam. Pas kokia jus gydytoja?
Mes pas Kujeliene, o jus?
Oi mamytes kokia baisi man naktis buvo.visa nakti pilva man skaudejo plese ten viduje ryte atsikelus sulaukau pirmu mmm...jetau kaip blogai jaucuos.Gerai kad mano saulyte gera mergaite ramute zaidzia sau be kapryziuku.va db gulim abi ir ziurim Unicef kartojima.kaip man gaila tu mazyliuku nesvarbu kad jie juodukai bet vistiek jie vaikai.mano sunus cia draugauja su juodukais geri jie vaikai, mandagus.as savo visus rubelius jiem mazyles atiduodu tai jie patenkinti yra.Beje gavom dovanu tokia barete nes ji pas mane su rankyte pastovei mosokuoja drauge juokais sako bus dailininke tai padovanojo.ikelsiu foto pasirodom
Hashkyte parašė:
Mes pas Kujeliene, o jus?
Mes irgi
melssa parašė:
Mes irgi![]()
Ar esate patenkinti?
giedrute7 parašė:
Oi mamytes kokia baisi man naktis buvo.visa nakti pilva man skaudejo plese ten viduje ryte atsikelus sulaukau pirmu mmm...jetau kaip blogai jaucuos.Gerai kad mano s…
grazu:)tinka jai
15 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai