Mandel parašė:
Man bus 28, nemanau kad tau velu bus tikraimes antro nebeplanuojam
![]()
Kodel jau nebe?
Mandel parašė:
Man bus 28, nemanau kad tau velu bus tikraimes antro nebeplanuojam
![]()
Kodel jau nebe?
enziuke parašė:
As pati esu is seimos, kur esame 5 vaikai, tai neisivaizduoju kaip vaikas vienas augtu..turetu buti baisiai liudnao ir kelis auginti lengviau, bent taip sa…
Ir as esu is seimos kur 5 vaikai
as ketvirtas vaikas
linulia993 parašė:
Kaip idomiaines gi augimo suoliai buna, saunu, kad nedingsta pienelis, taip ir toliau
![]()
As turbut irgi bijau to..kas buvo po gimdymo..Baisu ir prisimint.. Gaila vyro buvo,bet jis viska istvere,padejo..Na bet viskas praeiti
O mazyle man patinka augint
linulia993 parašė:
Oi tikri skruzdeliukaiNa bet vis gi augat
![]()
Aha
kaip Jusu mazyle?
simushka83 parašė:
Kodel jau nebe?![]()
As zinok jau lb senai galvoju kad noriu vieno vaikucio,visi sako kad nenusisnekeciau,bet kai man buvo 18 buciau ta pati atsakiusi, net nezinau kodel,tikrai nera sunku auginti,man kaip tik viskas lb nauja,smagu ir idomu...gimdymas irgi lb lengvas buvo,kai draugem pasakau,kad noreciau pagimdyti ta pati dar 5 kartus,tai sake,kad tokio bajerio dar neteko girdeti
man kazkoks nerealus stebuklas tas gimimas,tas visas procesas,saremiai namuose,kelione i ligonine...kai saremiai prasidejo plojau rankom ir sakiau vyrui JAU JAU
nei vieno blogo atsiminimo is gimdymo neturiu,apart kateterio "ten" pora dienu po gimdymo
pasiseke man su tuo gimdymu is tikro,jei buciau para gimdziusi,kitaip kalbeciau jauciu
Na va issipleciau truputi
edituke21 parašė:
As turbut irgi bijau to..kas buvo po gimdymo..Baisu ir prisimint.. Gaila vyro buvo,bet jis viska istvere,padejo..Na bet viskas praeiti![]()
O kas nutiko po gimdymo?
enziuke parašė:
As pati esu is seimos, kur esame 5 vaikai, tai neisivaizduoju kaip vaikas vienas augtu..turetu buti baisiai liudnao ir kelis auginti lengviau, bent taip sa…
Va va visi zmones aplink man taip sako,bet as galima sakyti vienturte uzaugau,nes brolis gime,kai man buvo 18, tai nebuvo taip jau blogai
nereikejo nieko dalintis
Ritux77 parašė:
visos mamytes dar jaunos,as pirma gimdziau 23,antra po ilgos pertaukos man siuo metu jau 36![]()
Saunuole
mano mama gimde broli dar vyresne nei jus
jusu lelytes vardas toks kaip ir mano
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai