Bros parašė:
Na bus ryt matyt koki siuntima ten israsys, nes pasake tik, kad siuntimo ateit pasiimt jei nepagimdysiu ;)
Tikrai butu super!
Bros parašė:
Na bus ryt matyt koki siuntima ten israsys, nes pasake tik, kad siuntimo ateit pasiimt jei nepagimdysiu ;)
Tikrai butu super!
mido66 parašė:
Pagaliau ir mums liepos 28 d. 4.03 gime džiaugsmelis. Musu panelyte svėrė 3.255 kg ir buvome užaugusios 51 cm!!! Visi sveiki, laimingi ir baisiausiai patenkinti :wu…
sveikinimai
zyle77 parašė:
O pas tave siuntimas apziurai ar jau stebejimui? Mano siuntimas buvo gulti stebejimui
Mano siuntime parasyta, kad siunciama vaisiaus bukles istyrimui, stebejimui ir gimdymui, kaip sake, kad tiktu viskam. Tai kaip cia suprast? Guldys? Nes siaip jokiu gimdymo pozymiu kaip ir nera, ir viskas gerai... gal tau jau buvo kokia nors veikla ar kitos kokios priezastys stebejimui? Man sake eit i moteru konsultacija, ne i priemima... zodziu nzn ko tiketis
holly parašė:
Mano siuntime parasyta, kad siunciama vaisiaus bukles istyrimui, stebejimui ir gimdymui, kaip sake, kad tiktu viskam. Tai kaip cia suprast? Guldys? Nes siaip jokiu …
Viskas paaiskes,kai apziures. Mano tai didelio vaikelio tikejosi ir esant 39 savaitei mes jau buvome issivyste kaip 41, tai del to ir skatino gimdyma. Linkiu, kad ir tu kuo greiciau susitiktum su savo dziaugsmeliu
Sveikos esamos ir tuoj tuoj būsimos mamytės
Savo stebuklėlio sulaukiau liepos 6 dieną
Būtų labai smagu jei priimtumėte į savo būrelį ir kartu galėtume dalintis džiaugsmais ir sunkumais
Beje tos mamytės, kurios vis dar laukia savo stebuklėlių, aš puikiai suprantu,ką jūs dabar išgyvenate. Pati +10 dienų vaikščiojau,kiekvieną minutę galvojau "na kada kada
", jei koks skausmelis užeidavo iškart galvodavau gal JAU
Bučiau viską atidavusi, kad kuo greičiau prasidėtų gimdymas. Bet amžinai nėščios nebūsite, tad atsipalaiduokite, nestresuokite ir džiaukites kiekviena
akimirka
diafabi parašė:
na, ką tik iš Antakalnio grįžau po apžiūros. 3 dienos po termino, tai patikrino širdies tonus, fiksavo judesius, kaklelį ranka tikrino, atsidaręs 3 cm. Kas nustebin…
kazkaip keista, as irgi antakalni gimdziau, bet mane jau su dviem cm atsidarymu gulde, nes pagal jjuos bet kada gimdymas galejo prasidet ir tik diena po termino buvo, tai net minties nebuvo, kad namo dar isleistu
net daiktus atveze vyras, nes pacios jau neisleido
matyt priklauso ant ko užsirauni
man akušerė priėmime apskritai pasakė, kad iki 41 sav. pabaigos jie nekreipia dėmesio, jei jautiesi normaliai, o gydytoja atėjusi pasiūlė guldyti. Na, tikiuosi sulauksiu natūralios pradžios, tuo labiau, kad duodasi dar mergiotė kaip pašėlusi, vaikšto po pilvą
Bros parašė:
O klinikose tikrina ranka ar aparatu?nes poliklinikoj man tikrino ne ranka, tai nei skausmo ar nemalonumo nebuvo
![]()
As jau ten lankausi ne pirma karta, bet as einu susitarusi tiesiai pas gydytoja be jokiu eiliu. Siandien situacija tokia: nuvaziavau, tai pirma ziurejo ant kedes (su rankom), tai kaklelis sumikstejas, neprasiveres, o takai nelabai dar pasiruose. Todel jis pamasazavo kakleli ir sake, kad kartais padeda prajudinti reikalus ir taip
Tada ejau uzsirasyt toniukus, tai su jais viskas puiku. O po visko dar ultragarsu paziurejo, kad isitikinti ar viskas gerai, tai vandenu pakankamai, placenta tvarkoj, lelius tvarkoj.. Todel nors terminas buvo 23d, bet jis galejo buti nelabai tikslus(nes mano menstruaciju ciklas 30d),tai jis pridejo 2dienas (gavosi terminas liepos 25d) ir dar 10d pliuso ir susitarem taip, kad jei jau iki pirmadienio nieko, tada skatins. Nes pasak gydytojo visi tyrimai rodo, kad mazyliui viskas gerai, jis jau subrendes gimti, bet kam bereikalingai skatinti jei gal dar naturaliai viskas gausis. O as jam pritariu, nes kazkodel labai jau netraukia jokie medikamentai.. Dabar beliko laikyti kumscius iki 1dienio, o jei visgi ramu, tai su daiktais vaziuosim ir jau tikrai guldys
alicija.k91 parašė:
gal kuri zinot per kiek laiko nuo vaiko gimimo reikia kreiptis i seniunija del tos ismokos 1400lt?![]()
ne vėliau kaip per 12 mėnesių nuo vaiko gimimo dienos. Iš pradžių jį aišku dar užregistruot cms reikės ir išsiimt gimimo liudijimą.
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai