wuwu parašė:
tu jai uzduok klausyma...kodel..
tai jau tikrai, as neiseiciau is kabineto kol sirdeles nepaklausytu ir pilvuko nepamatuotu
wuwu parašė:
tu jai uzduok klausyma...kodel..
tai jau tikrai, as neiseiciau is kabineto kol sirdeles nepaklausytu ir pilvuko nepamatuotu
mano gine lb gera..lb daug pati papsakoja patarimu duoda..ir akusere lb maloni... bet ir buna,kad nepaaiskina kazko..tai as pati viska klausiu,nors ir kvailas buna klausimas
bet man neramu ir klausiu.. del matavimu manes dar ir nematavo..bet pas mane biskiuka situacija kita.... paziuresiu ka kita savaite darys
nerilyte parašė:
Sveikos, mamytės. Jau klausiau, bet nesulaukiau nei vienos jūsų reakcijos, tad išdrįsiu pasikartoti:
nu zinok mane sitas skausmas kamuoja jau irgi kazkur nuo 24 savaites kai keliuosi is lovos tai kartais kaip kokia senuciuke kaip skauda, bet ne visad taip buna
kiek klausiau savo daktares tai yra normalu taip kad per daug jaudintis manau nereikia tik kad labai jau nemalonu.
jurrgitukkas parašė:
na va siande buvau pas ginekologe,pasvere,spaudima pamatavo ir viskas tuo baigesi,ne pilvuko matavo ne paklause,zodziu jeigu gerai jautiesi nieko ir neziuri tingi z…
kazkaip keistai cia tau
as nors ir gerai jauciuosi bet visad spaudima matuoja, slapima tiria ir kas maoliausia matuoja pilveli ir klauso per ta triuba ar viskas leliukui yra gerai
man pvz irgi ziuri slapima, spaudima, sirdeles klauso, bet pilvo kolkas dar nematavo, jei gerai pamenu ir su pirmu tik i gala nestumo pradejo matuot su liniuote, kiek paauges. manyciau normalu, svarbu auga pilvelis.. tik va jei slapimo tyrimo ir spaudimo nedaro, tai jau keista...
Oksanuke parašė:
nu man matuoja pilva aplinkui ir paskui gimdos dugna ir paskui piesia tokai kreive kur nesciosios knygelej yra jum taip nedaro merginos?dar norejau paklaust ar …
aš dar nesidariau ir manau nereiks darytis. Su sūneliu ir nedarė
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai