Oksanuke parašė:
nu man matuoja pilva aplinkui ir paskui gimdos dugna ir paskui piesia tokai kreive kur nesciosios knygelej yra jum taip nedaro merginos?dar norejau paklaust ar …
dar nesiule pasidaryt...ir man su suneliu neteko jo darytis
Oksanuke parašė:
nu man matuoja pilva aplinkui ir paskui gimdos dugna ir paskui piesia tokai kreive kur nesciosios knygelej yra jum taip nedaro merginos?dar norejau paklaust ar …
dar nesiule pasidaryt...ir man su suneliu neteko jo darytis
As pries savaite gliukoze dariaus..
lietuvoj gal kitaip daro, airijoj reikia 12 val nevalgyt, tada duodi kraujo megini, tau duoda buteliuka limonado gliukozes pagrindu isgert, tada po valandos ima antra megini ir po antros valandos trecia kraujo megini
lietuvoj reikia paprastus gliukozes miltelius gert jei gerai zinau
Martardi parašė:
man pvz irgi ziuri slapima, spaudima, sirdeles klauso, bet pilvo kolkas dar nematavo, jei gerai pamenu ir su pirmu tik i gala nestumo pradejo matuot su liniuote, ki…
O man ir su situ matuoja pilvuka ir su A matuodavo
Martardi parašė:
As pries savaite gliukoze dariaus..lietuvoj gal kitaip daro, airijoj reikia 12 val nevalgyt, tada duodi kraujo megini, tau duoda buteliuka limonado gliukozes pa…
Man dare, tai turi is vakaro nevalgyti ryte nieko negerti nevalgyti ir atejsu pas daktare isgeri tuos miltelius ( be proto saldu) paima kraujo, tada po dvieju val vel ima krauja. Nezinau bet as tai nuo tos gliukozes nualpau
Laurita25 parašė:
O kodel daro ta gliukozes tyrima,man nei dabar nedare ir su dukryte taip pat,o kitoms draugems kurios pas kita gine buvo dare ,nuo ko cia priklauso
…
Cia del debeto, jeigu giminei yra sirge kas tai daro butinai ta tyrima
Laurita25 parašė:
O kodel daro ta gliukozes tyrima,man nei dabar nedare ir su dukryte taip pat,o kitoms draugems kurios pas kita gine buvo dare ,nuo ko cia priklauso
…
Man irgi ne su sunum nei db kol kas nedare
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2013-m-rugsejinukai-1
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai