ruta0611 parašė:
Labai teisingai pasakyta, kad siunčia stipriausiem, manau :))) kaip sekas mamytes? Žiūrėjau nuotraukas kur įkelet su savo kleckais tai labai labai gražios![]()
tikrai, kad grazuoliai leliukai
jus jauciates jau leliuku spyrius?
ruta0611 parašė:
Labai teisingai pasakyta, kad siunčia stipriausiem, manau :))) kaip sekas mamytes? Žiūrėjau nuotraukas kur įkelet su savo kleckais tai labai labai gražios![]()
tikrai, kad grazuoliai leliukai
jus jauciates jau leliuku spyrius?
Laba ryta
maziukkeee - tavo lelytems dar labai nedaug laikoi, ir kad kelias kas pora valandu valgyt - viskas normalu. Jei nenores -ir nepriverstum ju valgyt, o jei nori - tai ir duok, nuo to tik pienuko daugiau bus (jei maitini pati)
pirmas men sunkiausias - veliau retes maitinimai
sekmes
rimute parašė:
Laba rytamaziukkeee - tavo lelytems dar labai nedaug laikoi, ir kad kelias kas pora valandu valgyt - viskas normalu. Jei nenores -ir nepriverstum ju valgyt, o …
na pati kolkas nemaitinu. bet lyg ir atsiranda pienuko tai tikiuosi greitu metu maitinsiu pati
maziukkeee parašė:
sveikos. norejau paklausti kas kiek laiko maitinate vaikus? pas mane daznai kelias kas dvi valandas ir nori rekia valgyti. nzn ka daryt ar ne per daznai valgo?
mano kleckiukai valgo kas 2-3val
neringa1985 parašė:
labas rytas![]()
labas!!
Sandrute1986 parašė:
tikrai, kad grazuoliai leliukaijus jauciates jau leliuku spyrius?
![]()
Jaučiu jau normaliai
kai pradeda judėti tai sėdžiu issisiepus, taip faina
o jus? Gal jau kažką pradėjote jausti?
asvarijarai parašė:
sveikos kada jum dare antra echoskopa? ir ar tikrai kad nuo 30sav. ji darys kas menesy?
man kiekviena atejima dare echo nuo pat pradzios niestumo
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai