miranka parašė:
Labas mamytes.
Jau kialias dienas pergyvenu leliukas mazai juda sen is ryto neiskenciau nuvariau …
Maniau kad mano pasyvus vaikas, bet dabar dave gine lapa kuriam zymiu judesius tai per 30min virs 10 buna ir silpnu mazai
miranka parašė:
Labas mamytes.
Jau kialias dienas pergyvenu leliukas mazai juda sen is ryto neiskenciau nuvariau …
Maniau kad mano pasyvus vaikas, bet dabar dave gine lapa kuriam zymiu judesius tai per 30min virs 10 buna ir silpnu mazai
Deimi parašė:
manau, kad tikrai galima... nebent alergiska esi :)))
Visuomet jas riboju nes niezuliukas apima
tytė0627 parašė:
Pirkau braskes ir babyte pradejo burbent kad toks puzas o braskes perka :/ tai net suabejojau ar galima ir ar gimdymo neskatina rykstumas:)as jau prisigalvoju visko…
jau maziausiai tokiu bobuciu reik klausyt
rositap parašė:
jau maziausiai tokiu bobuciu reik klausyt![]()
Jos megsta pakomentuot
justukas.js parašė:
Na ir aš turiu tokį klausimėlį, nežinau ar į temą ar ne, bet vis tiek paklausiu, nes susidomėjau. Jei pavyzdžiui mama nei su broliu , nei su manimi neturėjo pienuko…
Mano mama irgi neturėjo,bet kiek domėjaus ir ginekologe sakė, kad tai įtakos neturi
justukas.js parašė:
Na ir aš turiu tokį klausimėlį, nežinau ar į temą ar ne, bet vis tiek paklausiu, nes susidomėjau. Jei pavyzdžiui mama nei su broliu , nei su manimi neturėjo pienuko…
tikrai nera galimybes, cia nepaveldima, nusipirk Vitkausko knyga apie zindyma, domekis, ir jokiais budais neklausyk mamos neigiamos istorijos, nes pienas gaminasi smegenyse, tik pora procentu moteru pasaulyje negali tureti pieno, taip kad nusiteik kad tikrai turesi pieno ir viskas
justukas.js parašė:
tuo labiau jei jau priespienio yra tai jau tu pienuko tikrai turesi, svarbiausia moketi toliau dirbti ir viskas..patariu daugiau dometis apie zindyma...
Justina21 parašė:
Mano mama irgi neturėjo,bet kiek domėjaus ir ginekologe sakė, kad tai įtakos neturi![]()
o anais laikais daug moteru neturejo pieno, nes maitinimas kitoks buvo, labai retas ir mazai maitint duodavo ligoninese, daznai ten ir dingdavo tas pienas...mane mama irgi net menesio neismaitino, nors pradzioje pieno turejo labai daug, bet tiesiog nezinojo kaip toliau zindyti ir pienas palaipsniui dingo is nezinojimo...
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai