G--L-- parašė:
Nu ir duodazinai senais laikais tai visko budavo,jau morku sulciu tikriausiai visi buvo paragave kokiu 3-4 menesiu,man jau ne karta siule ir sulciu kr arbatu ir…
Man uosviene jau siule sulciu morku kai mums tik 3men suejo
G--L-- parašė:
Nu ir duodazinai senais laikais tai visko budavo,jau morku sulciu tikriausiai visi buvo paragave kokiu 3-4 menesiu,man jau ne karta siule ir sulciu kr arbatu ir…
Man uosviene jau siule sulciu morku kai mums tik 3men suejo
Rasike25 parašė:
Siaubas ne gimineso ka jus valgot mp ar misinuka?
Mp. Ir dar pastoviai siule visos bobutes isgerti sako vaikas ramesnis bus. O viena vyro sesuo nescia tai ir ruke ir gere. Nors tikrai nera kokia nusigerus atrodo normali panele. O gal tie gimines taip puola kad ten vyro puse is saviskiu ne ka teturiu.
Rasike25 parašė:
Nu kad ir paemus uz rankyciu leisk jei atsiset kelias sekundes ir vel paguldyk. Toks kaip atsilenkimas gausis![]()
Reiks oabandyt duot rankytes maniskis tuo paciu metu ir kojytes kelia ir bando sestis taip juokingai steni dar.
illoniukia parašė:
Man uosviene jau siule sulciu morku kai mums tik 3men suejo![]()
Bet tai morkos juk alergenas didelis kiek girdejau idomu ar tai tiesa? O dar pamenu drauges vaikas orandzines spalvos buvo palikes nuo morku sulciu
dainorita parašė:
Bet tai morkos juk alergenas didelis kiek girdejau idomu ar tai tiesa? O dar pamenu drauges vaikas orandzines spalvos buvo palikes nuo morku sulciu![]()
As kai nescia buvau morkas kilogramais vlgiau
viena po kitos
visi galvojo kad i koki soliariuma einu nes buvau ruda grynai bet ne orandzine
reiktu vel pradet valgyt, nes niekaip neidegu
Rasike25 parašė:
As kai nescia buvau morkas kilogramais vlgiauviena po kitos
visi galvojo kad i koki soliariuma einu nes buvau ruda grynai bet ne orandzine
reiktu vel pr…
As tai nemegstu morku.bet girdejau kad yra tableciu karotino vaistinese. Pageri savaite ir tampi ruda
dainorita parašė:
O dare kokius kraujo tyrimus? Ar tik siaip is lempos sako kad viskas normalu gyditojai?
Ka jus cia dabar kokius dar tyrimus
vis del to nuo kitu tik kilu ar dviem skiremes
nenusikalbekit bent garsei :))))) ne visi vaikai pagal normas auga vieni maziau kiti daugiau
as esu apkuni tai eit darytis tyrimus kad esu apkuni?
dainorita parašė:
Reiks oabandyt duot rankytes maniskis tuo paciu metu ir kojytes kelia ir bando sestis taip juokingai steni dar.
Mano kai kelesi irgi kojas kele
bet uzsportavom pilvuka-presiuka lengvai sedi
Roobertaa parašė:
Ka jus cia dabar kokius dar tyrimusvis del to nuo kitu tik kilu ar dviem skiremes
nenusikalbekit bent garsei :))))) ne visi vaikai pagal normas auga vieni ma…
O jus pati gal irgi panasiai augote? Sakit genetiskai cia? As turbut paprasyciau istirti del cukraliges bent del savo ramybes.. nu nepyk kvaila turbut as nes labai pergtvenu del visko.
Roobertaa parašė:
Ka jus cia dabar kokius dar tyrimusvis del to nuo kitu tik kilu ar dviem skiremes
nenusikalbekit bent garsei :))))) ne visi vaikai pagal normas auga vieni ma…
As ir siulyciau daugiau pasitikrint;) nesvarbu kad nuo musu kylas ar du, bet ne is piktos valios sakau. Pas mus yra tokia mergyte maza oj kokia buvo o dabar 4-5metai galva uz suaugusio didesne kaip kamuoliukas vos paeina.....ir atrado nemazai ligu kur sake mazai kad niekuom neserga;) p.s.tik nesupyk pasakiau tik savo nuomone
dainorita parašė:
O jus pati gal irgi panasiai augote? Sakit genetiskai cia? As turbut paprasyciau istirti del cukraliges bent del savo ramybes.. nu nepyk kvaila turbut as nes labai …
vaikas valgus yra o jau nuo pirmos savaites matesi kad auksim dideles nes nei kiek nenukrito svorio o tik i pliusa isokom 400gr..
visos mamos cia puola kad vos ne nutukinau vaika su savo pienu
tai todel pykstu
nera jokiu ligu mes esam tokios pat sveikos kaip ir jusu visu maziukai tik sverem kilu ar dviem daugiau nei jus o mes va dabar maziau priaugam kai kiti vaikai toliau po kila auga ir vejesi mus
susilygins svoris ir isropos ji :))) nereike taip stiprei i viska ziuret ir prisigalvot visko
P-a-n-e-l-e parašė:
As ir siulyciau daugiau pasitikrint;) nesvarbu kad nuo musu kylas ar du, bet ne is piktos valios sakau. Pas mus yra tokia mergyte maza oj kokia buvo o dabar 4-5meta…
tam ir yra matuojama galvyte ziurima visokios diagramos ir tt :))) kai mum sustos svorio augimas jusu toliau augs
ne viena vaika zinau tokiu storuliuku kaip mes o dabar kuducei....masaziste sake jog lbj gerai kad taip auga 3gyd irgi stebejosi kad auga puikei neourologe sake kad puiku
ir pati matau ant vaiko kad sveika ji
jus mamytes del visko labai stiprei perdedat
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai