Canana parašė:
Na aisku tolokai kavine, jei automobilio nevairuojat... Bet siaip man pakelia nuotaika saves toks palepinimas bandele ar pyragaiciu ne namie![]()
Ejau anadien pro kepyklele, tai feee. Kvapai nepriimtini
nors anksciau jie taip viliojo
Canana parašė:
Na aisku tolokai kavine, jei automobilio nevairuojat... Bet siaip man pakelia nuotaika saves toks palepinimas bandele ar pyragaiciu ne namie![]()
Ejau anadien pro kepyklele, tai feee. Kvapai nepriimtini
nors anksciau jie taip viliojo
-kruopyte parašė:
32d![]()
kaip ir pas mane paskutiniais menesiais. nu smagumelis jau 8 savaiciu zirniukas nebetoks ir zirnis jau
-kruopyte parašė:
viskas bus gerai![]()
aciu. tikiuosi nuotaikos nesugadinau
. o del perdeto smalsumo, tai taip. smalsumas ne i gera
. kai pasake kad cista, ta pacia minute ja ir skaudet pradejo
, nors jos nera
Agnieska09 parašė:
Patarkit kaip nuotaika pasikelt?tiek liudna asaros reida ir pati nezinau ko...noriu susitvarkyt namus,padaryt pietus nera noro...
Hormonai daro savo
tikrai, pažiūrėkit youtube kokių linksmų vaizdelių
Canana parašė:
Vairuoju...kaip kitaip...
Agnieska09 parašė:
Vairuoju...kaip kitaip...
Tai tikrai lėkit pasižmonėt, koks puikus oras, nusipirkit sau ką gražaus ar skanaus, mes moterys, mums tai padeda
Abra parašė:
Ejau anadien pro kepyklele, tai feee. Kvapai nepriimtininors anksciau jie taip viliojo
![]()
As tai irgi nebesuprantu savo noru...kas kvepejo tas smirda dabar...be mesos gyvent negalejau dabar negaliu i ja ziuret...
brunette parašė:
Tai tikrai lėkit pasižmonėt, koks puikus oras, nusipirkit sau ką gražaus ar skanaus, mes moterys, mums tai padeda![]()
Taip ir galvoju padaryt...baisej noriu bulviniu blynu...kas iskeps...turbut kavine
Agnieska09 parašė:
Taip ir galvoju padaryt...baisej noriu bulviniu blynu...kas iskeps...turbut kavine![]()
Oj bulviniu blynu ir as noreciau... Su grietine niam niam
Pati kepti nenoriu, nes gaunasi prisigere aliejaus, tai skrandis kaip mat sustos
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai