Laimė-Laimė parašė:
labas rytas mergyteskai jauciates? man sian kazkaip idomiai maudzia pilveli.. kaip pries mmm.. ar kam nors taip buna kartais siuo laikotarpiu?
Buna buna, jei nestipriai maudzia tai viskas tvarkoj
Laimė-Laimė parašė:
labas rytas mergyteskai jauciates? man sian kazkaip idomiai maudzia pilveli.. kaip pries mmm.. ar kam nors taip buna kartais siuo laikotarpiu?
Buna buna, jei nestipriai maudzia tai viskas tvarkoj
Laimė-Laimė parašė:
labas rytas mergyteskai jauciates? man sian kazkaip idomiai maudzia pilveli.. kaip pries mmm.. ar kam nors taip buna kartais siuo laikotarpiu?</blockquot
Būna pas mane kartais
bet neilgai trunka
![]()
Laimė-Laimė parašė:
būna, kaip tik tom dienom kaip turėtų būti mm
melse111 parašė:
Sveikos merginos as siuo metu nescia ir man pasiule buti kriksto mama . Kaip manot pavojinga ar ten tik prietarai ... Gal kas buvo kriksto mama kai laukesi ir galet…
Visiškai netikiu prietarais
brunette parašė:
būna, kaip tik tom dienom kaip turėtų būti mm![]()
As irgi jokiais netikiu, isskyrus, tai, kad mazo kudikelio viesoj erdvej geriau nerodyt
Sopfye parašė:
As irgi jokiais netikiu, isskyrus, tai, kad mazo kudikelio viesoj erdvej geriau nerodyt
Na, aš nerodau kūdikio viešoj erdvėj ne dėl kažkokio prietaro ar nužiūrėjimo, tiesiog gyvenime nejaučiu būtinybės kiekvieną vaikučio pirstelėjimą dalintis facebook'e
vitaa9 parašė:
Nes kaklelis neatsivėrė teko CP daryt![]()
Gerai,net labai ,tik kaip karsta lauke tada silpnumas apima
Labas rytas, po echo jau
vedžiausi vyrą
dar galvojom abu, kad jam bus sunkiau suprast tuos šešėlius, bet kuo puikiausiai viskas
jis dar ir visą informaciją echoskope perskaitė, sužiūrėjo. O aš tik pamačiau visą spurdantį mažučiuką ir ašaros pradėjo riedėti
širdelė taip gražiai plakė, rankytės, kojytės mataškuojasi į šonus, o aš verkiu
pirmą kartą tokios emocijos echoskopuojant aplankė
Net nepažiūrėjau kaip vyras reagavo..
patikslino gimdymo datą - gruodžio 20-23 d. Pačios kvailiausios metų dienos
bet jei jau pasirinko taip, tebūnie
placenta vis dar per žemai, atsisluoksniavus šiek tiek, nors praeitą savaitę jau buvo tvarkoje. Su tokiom nuotaikom pradedam savaitgalį
pifpaf parašė:
Labas rytas, po echo jauvedžiausi vyrą
dar galvojom abu, kad jam bus sunkiau suprast tuos šešėlius, bet kuo puikiausiai viskas
jis dar ir visą informa…
dziugu gurdeti kad viskas gerai
geros emocijos tik i nauda visiems trims ;)
Esu pati laimingiausia parašė:
Gerai,net labai ,tik kaip karsta lauke tada silpnumas apima
Karščio ir aš nepernešu
pifpaf parašė:
Labas rytas, po echo jauvedžiausi vyrą
jis dar ir visą informa…
su šypsena skaičiau
džiugu, kad viskas gerai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai