libraca parašė:
Reaguoja i slapimo rugstuma. Nuo lyties priklauso ar labiau sarminis ar rugstus
Tam nėra jokio mokslinio pagrindimo
libraca parašė:
Reaguoja i slapimo rugstuma. Nuo lyties priklauso ar labiau sarminis ar rugstus
Tam nėra jokio mokslinio pagrindimo
gabukaas parašė:
Manau sunku spėlioti tą svorio kaitą viso nėštumo metu, gal po tiek badavimo dienų, kai sugrįš apetitas ir baigsis vėmimas, pradėsiu valgyti kaip už armiją ir tapsi…
Na gal ne, tikekimes
gabukaas parašė:
Manau sunku spėlioti tą svorio kaitą viso nėštumo metu, gal po tiek badavimo dienų, kai sugrįš apetitas ir baigsis vėmimas, pradėsiu valgyti kaip už armiją ir tapsi…
taip ir būna
tikra sunku nuspėti tą svorį nėštumo metu, ne kartą teko girdėti, kad iš pradžių nukrenta svoris, o vėliau užtat staigiai šauna į priekį
O aš jau su gerom naujienom :)) tik nesenai grįžau iš pasimatymo su savo kleckiuku nors kur jau čia kleckiukas visas žmogus jau nuo pirmo echoskopo kaip paaugo ohoho!
Guli sau užsimerkęs, rankytėm kojytėm, kad mala, kad mala, duodasi kaip reikalas, širdutė plaka, sprando raukšlytę pamatavo irgi viskas gerai
nosytė kuo ryškiausiai išsikišusi, nu tikras stebuklėlis
sakė dabar esam 6 cm dydžio, kitas echoskopas bus 18 arba 19 savaičių, kad jau tikrai įsitikinti kas pilvelyje gyvena, tai čia bus mum kaip kalėdinė dovanėlė ši žinia
beje pagal paskutinį sirgimą turėtų būti dabar 12 savaičių ir 2 dienos, bet echoskopas parodė 12 savaičių ir 5 dienas
linkiu kuo greičiau visoms patirti šį džiaugsmą!!!
gretuciukas parašė:
O aš jau su gerom naujienom :)) tik nesenai grįžau iš pasimatymo su savo kleckiuku nors kur jau čia kleckiukas visas žmogus jau nuo pirmo echoskopo kaip paaugo ohoh…
Nuostabu
gretuciukas parašė:
O aš jau su gerom naujienom :)) tik nesenai grįžau iš pasimatymo su savo kleckiuku nors kur jau čia kleckiukas visas žmogus jau nuo pirmo echoskopo kaip paaugo ohoh…
sveikinimai
rasyte_ parašė:
Man irgi taip buvo, pirmasis buvo berniukas, tai kai nuvaziavau i vln pas genetikus( tuo metu dar LT gyvenom) ir pasake, kad mato tarp kojyciu kavos pupele ,pradeja…
O Jum jau paskyrė data ultralydui Norvegijoje? Nes man paskyrė gruodžio 9, bet lapkričio 16 skrendu i lt, tai vis dar neapsiprendziu ar eiti Lt pas daktare ar ne
Evelina M parašė:
O Jum jau paskyrė data ultralydui Norvegijoje? Nes man paskyrė gruodžio 9, bet lapkričio 16 skrendu i lt, tai vis dar neapsiprendziu ar eiti Lt pas daktare ar ne :)…
Kai buvau ligoninej skanui 8 savaiciu, tai sesele sake,kad atsius laiska del to privalomo skano, skaiciavo, kad tai bus per kaledas. Tai lauksiu laisko.
barboryte19 parašė:
Man siūlo gerai mokama darba,bet tektų toli važinėti,tačiau vardan didesnių išmokų ir gerovės,esu pasiŕzus net2naktis ir3dienas per savaitę būti ne namie.o darbdavi…
Pasiseke nes musu darbai labai paprasti ir paklausa nemaza. Visi zinom kad didziuosiuose prekybos centruose zmones keiciasi labai daznai..
Gal jusu darbas aukstesnio statuso tai sakyti butu rizikinga. Bet kai suzinos pasiruoskit moraliskai, kad lips jums ant sazines, kaltins kokia neatsakinga ir pan. Man tokia situacija buvo. Tik dabar gailiuosi, kad neapgyniau saves ir nepasakiau kad kiekviena motina gintu savo vaika ir finansini stabiluma
bet viskas gyvenime praeina.. Dieve kaip laukiu tu dekretiniu kad tik greiciau ateitu
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai