Žirnelis parašė:
Gražus pilvukas. Pirmo laukiatės?![]()
Ačiū, taip pirmo
Žirnelis parašė:
Gražus pilvukas. Pirmo laukiatės?![]()
Ačiū, taip pirmo
Žirnelis parašė:
Tai jau ryškiai matosiO kiek jau priaugote?
Kaip buvau pas gydytoja tai tik 0.5 kg, o dabar gal jau daugiau
laurytele1 parašė:
Sveikutes siand atkreipiau demesi kad pamirstu minuciu begi vakar dukra sako mama kas tau katik padaviau viska padarei tu vel apie ta pati siand vel keli kart manot…
O as vidury sakinio pamirstu,apie ka kalbejau
bet as ir siaip issiblaskiusi uzuomarsa,tai nesureiksminu
Šeip toks užmaršumas gali būti nėštumo požymis, nes kraujo paskirstymo sistema ne taip veikia kaip prieš nėštumą ir smegenys gauna šiek tiek mažiau deguomies dėl to galimi tokie trumpalaikiai užmiršimai
du kartus vos nepamiršau susimokėt už paslaugas ir pamečiau pasą.
Dar pastebėjau kad plaukai šiek tiek mažiau riebaluojasi, ar kuriai taip irgi yra? skaičiau kad dėl hormonų pasikeitimo gali taip būt, bet žiauriai geras pasikeitimas, nes anksčiau kasdien turėjau plaut galvą, o db ramiai kas antrą dieną
Tea party parašė:
Šeip toks užmaršumas gali būti nėštumo požymis, nes kraujo paskirstymo sistema ne taip veikia kaip prieš nėštumą ir smegenys gauna šiek tiek mažiau deguomies dėl to…
O man kaip tik blogai,labai issauseje plaukai. Bet as vis dar bandau kaltinti savo naujas plauku priemones
Sveikos, jungiuosi i jusu buri
Seku temele senai, bet dabar tik jauciuosi pasiruosi bendravimams. Pries tai turejau persileidima, bet po 1mm iskart vel pasiseke. Na kol kas puiku. Treciad pas gyd. Laaabai norisi pasimatymo, nes nezinau kas pas mane gyvena.Labai noreciau sunu nusivesti i echo.Nes jam dar nieko nesakem. As tokiu pagerintu formu tai atrodau tik pastambejusi
Siaip sveikata gera tik kojos patinsta,bet uzsidejau kompresines kojines ir bedos neber
Ir per karscius buvau su jomis tikrai pakenciama. Labai noreciau i joga ar i meditacija nesciuju....arba su lazdom po parka. Zodziu reikia judesio. Nes sikna pleciasi labiau nei pilvas
Vileta parašė:
Sveikos, jungiuosi i jusu buriSeku temele senai, bet dabar tik jauciuosi pasiruosi bendravimams. Pries tai turejau persileidima, bet po 1mm iskart vel pa…
As ir noreciau pasportuoti,bet kiek ziurejau,tai nesciuju uzsiemimai tik rytais... teks laukti dekreto,tada galesiu lankyti
Matau pergyvena dalis del uzmarsumo - tai cia labai jau daznas nestumo reiskinys. Man ir su pirmu taip buvo ir atsistate viskas tik pusmetis po gimdymo ir dabar su antru. Sneku ka nors - tada kokia mintis nezinia is kur ateina i galva ir jau nebezinau nei ka snekejau ir su kuo snekejau
. Su pirmu nestumu irgi del to nerimavau, bet drauges turincios vaikuciu nuramino, kad beveik visoms taip buna - mazieji pilvelio gyventojai matyt siurbia musu isminti, tai del to ir negalim susikoncentruoti
O del tirpstanciu koju naktimis - bandykit gulet ant kairio sono - gal tiesiog pilvelis jums uzspaudzia stipriai arterija (ar vena) man rodos ir sutrinka kraujotaka... As dabar kitaip ir uzmigti nebegaliu, nes tik ant kairio sono atsigulus visas kunas atsipalaiduoja - aisku nakti persiverciu ir ant nugaros ir rankas virs galvos susikeliu, bet tada greit pabundu, nes pasidaro nepatogu guleti... O su pirmu, kai laukiausi, tai nusipirkau kokiam sestam menesi maitinimo pagalve ir su ja mieojau - labai pagerina miego kokybe, nes gali pasikist kur ka jei spaudzia, kai kojos lieciasi pradeda erzinti - zodziu buvo mano geriausia drauge. Dabar jauciu, kad ir sesto nesulauksiu - tuoj mano drauge atsikraustys su manim i lova
kamiliukas parašė:
![]()
Mums 17+2d.![]()
labai grazus pilvelis, net jau koks nemazas...
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai