Oooo parašė:
Aš irgi nuo pat nėštumo pradžios čia esu, tik bendraudavau labiau uždaroje grupėje..Tačiau sukūrė facebooke grupę ir ten išėjo dauguma, o man fb ne prie širdies v…
Man taip pat ši grupė labiau prie širdies, nei fb 😊
Oooo parašė:
Aš irgi nuo pat nėštumo pradžios čia esu, tik bendraudavau labiau uždaroje grupėje..Tačiau sukūrė facebooke grupę ir ten išėjo dauguma, o man fb ne prie širdies v…
Man taip pat ši grupė labiau prie širdies, nei fb 😊
Norėjau paklausti, kokius žieminius batukus mažiukai dėvi? Mes nusipirkom Demar, džiaigiausi, kol vežime sėdėdavo, šilti, patogūs, bet dabar norim vaikščioti, sunkiai su jais eina, griūna, vaikščiojimui lb nepatogūs. Uždėjau pabandymui Crocs rudeninius, laksto linksmai po kiemą.
vmamytev parašė:
Norėjau paklausti, kokius žieminius batukus mažiukai dėvi? Mes nusipirkom Demar, džiaigiausi, kol vežime sėdėdavo, šilti, patogūs, bet dabar norim vaikščioti, sunki…
Mes pirkom D.D. Step, odiniai su vilna, tai jie ir lengvi vaiksciojimui, o ir kojos visad siltos po buvimo lauke.
vmamytev parašė:
Norėjau paklausti, kokius žieminius batukus mažiukai dėvi? Mes nusipirkom Demar, džiaigiausi, kol vežime sėdėdavo, šilti, patogūs, bet dabar norim vaikščioti, sunki…
Manasis irgi su Demar nepaeina... pirkau kita pora, paprasti, isore oda, viduj dirbtinis avikailis, primena dockers, tai su jais taip nekliuva eidamas.
Vetgirl parašė:
Turbut![]()
O mano vaikas tai jei padaro kokia isdaiga arba man netycia su kokiu zaisliuku uzk…
Oj aš irgi sakau popa mamai, skauda, jeigu kažkaip trinkteli. Tai iškart tokią mielą veido įšraišką padaro ir stipriai apkabina, o tada atsisuka ir žiūri į mane ar dar man popa ar nebe
Mano mažoji irgi dramų karalienė - rėkia ir krenta ant žemės vos tik išgirsta žodį negalima. Nu nu nu neveikia, man atgal parodo ir nueina....😂😂😂 Juokas pro ašaras, bet vakare jau būna nebejuokinga po visos dienos gražių aiškinimų. Kartais ir neateina kai pakvieti. Pradėjo mėtyti žaislus, daiktus...tai ne kartą ir lūpa buvo praskelta, o kai mato, jog užgavo jai būna juokinga, tą patį daro kai lauke pradeda šunys pjautis, man net silpna pasidaro, o ji leipsta juokais...kolkas neveikia nei vienas būdas kaip atpratinti...
Du menesius prasirgom abi su mažąja ir gruodį ir sausį beveik po visą, gripais, bronchitais, ausų uždegimais, sinusitais ir t.t...nepamenu kada gyvenime būčiau sirgusi po 3 savaites du mėn iš eilės😣 vaikui 41 temp ir aš užsikrėčiau ..tai nei švenčių nei nieko nematėm, priimamasis, ligoninė, poliklinika ir namai+ lova. Maniau stogas nuvažiuos...🙈🙉🙊 Nzn kaip kitos mamos gali miegoti su vaikais vienoj lovoj, man kad ir kaip stengiausi buvo tikrai kančia, spardymaisi, mosikavimaisi rankom, kojom, galva ne kartą lūpą praskėlė ir melėlynę užstatė, ropoja miegodama, pagauni už kojos kad neiškristų, niu kosmosas man tikrai buvo, miego nulis, nes sirgom siaubingai, o dar keltis vaistus suduoti, temp matuoti ir t.t ..privargom...niekam nelinkiu...nesirkit nei mamos nei mažiukai 🤗 paskaitydavau..bet rašymai buvo padėti kaip ir dauguma darbų.
Niu maniškė ir nemaža panelė, 13 kg, 87 cm, aukšta ir nesmulki, valgo gerai, pasveikom nuo virusų, tai prilipo alergija net nzn nuo ko...ir dar dantys...taip apsidžiaugiau kai grižo į savo lovytę miegoti ir vėl bemiegės naktys..turim 4+4, o visur kitur sutinę siaubingai 🙈🙉🙊
Batukai vargas mums ..kojytė putli, daug patikusių ir gerų netiko, turėjau nupirkusi mamyčių turgelyje panašius į uggsus su užtrauktuku šone, versta oda ir viduj kailiukas ..atrodo šilti, vaikščioti pradėjo per Kalėdas, bet vistiek geriau lekia ant kelių🙈 lauke dar tik kokius tris kartus buvom prasieiti su batukais, nesužavėta, sunku, bet truputį pavaikštom 😊
paryziete parašė:
Mano mažoji irgi dramų karalienė - rėkia ir krenta ant žemės vos tik išgirsta žodį negalima. Nu nu nu neveikia, man atgal parodo ir nueina....😂😂😂 Juokas pro ašaras,…
Jau Jūsų buvau pasiilgusi, vis pagalvodavau kaip Jums sekasi 😊😉
Mes vakar taip kritom, kad šnd daktarė liepė važiuoti šviestis. Kojytė patinusi, tik stiprus sumušimas, viskas gerai, tepsim su tepaliuku ir savaitę riboti vaikščiojimą. Su rogutėm lakstysim smagiai po pietų 😊
vmamytev parašė:
Jau Jūsų buvau pasiilgusi, vis pagalvodavau kaip Jums sekasi 😊😉
Mes vakar taip kritom, kad šnd daktarė liepė važiuoti šviestis. Kojytė patinusi, t…
Niekada nepagalvodavau jog labai daug traumų nuo rogučių ir batutų....kol nepabuvom priimamajame....sakė jog tie plastikiniai pašikniukai daug geriau ir saugiau nei rogutės..niekada net nesusimasčiau....pati užaugau su rogutėmis ir vaiką jose vežioju, aišku sugebėjau kažkaip pora kartų išversti lygioj vietoj🙈🙉🙊 bet saugai kaip gali..
Gaila klecko, vargšas mažiukas...sveikit greičiau😊😘
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai