vileva parašė:
Na bet vaikui tada dar baisiau manau. Jau ir taip jam skauda, o cia dar mama isejo... Na cia as taip manau![]()
Na aš nesugebėjau šaltais nervais išlaikyti
mamos panika vaiką dar labiau išmuša iš vėžių
vileva parašė:
Na bet vaikui tada dar baisiau manau. Jau ir taip jam skauda, o cia dar mama isejo... Na cia as taip manau![]()
Na aš nesugebėjau šaltais nervais išlaikyti
mamos panika vaiką dar labiau išmuša iš vėžių
avietuke parašė:
Na aš nesugebėjau šaltais nervais išlaikytimamos panika vaiką dar labiau išmuša iš vėžių
Butent del to man ir sake iseiti. Kudikiui sunku imti krauja,o dar mama stovi melynuoja? nu nieko,viskas gerai gi
niekas neskriaus vaiko mamai uz duru...
avietuke parašė:
Na aš nesugebėjau šaltais nervais išlaikytimamos panika vaiką dar labiau išmuša iš vėžių
Man atrodo visais atvejais, jeigu tik aplinkybės leidžia, turėtų eit tėtis su vaiku. Nežinau, kažkaip su skiepais man normaliai, būnu šalia, greit nuraminu kai apsiverkia. O dėl kraujo ėmimo tai nežinau kas man yra, bet negaliu aš eit su vaiku. Nors kraujo nebijau ir šiaip dažniausiai nesu jautri kažkokiems vaizdams, pati gyvūnus skrodžiau kai reikėjo, bet negalėjau eit su vaiku iš piršto kraujo priduot :))
vikuciuuukas parašė:
Butent del to man ir sake iseiti. Kudikiui sunku imti krauja,o dar mama stovi melynuoja? nu nieko,viskas gerai giniekas neskriaus vaiko mamai uz duru...
Aš gerai pamenu, kai už durų raudojau net pasikukčiodama ? tai jei taip vietoje tai iš vis būtų sudėtinga seselėms ???
Pas mus tai i skiepus einam mes abu su vyru, bet jis laiko mazyli.. ir man kartais atrodo, kad jam baisiau nei man, pabala israusta, vel pabala
sakau jei tau baisu as galiu laikyt, aisku man neduoda, as bijau tik kad neislaikysiu savo stipruolio kai durs, o tecui sake labai sirdi skauda kai rekia maziukas, del to tokios reakcijos
Daiva_p parašė:
Kas buvot susidurusios su sloga? Mažyliui nestipri sloga yra, traukiu vis ir naudoju humer vandenuka, na bet nepraeina?
galima dar tepti padukus tepaliuku su eukaliptu nakčiai, sunkiais atvejais, kai neprakvėpuoja naudoti Vibrocil, bet jo negalima ilgai vartoti, nes kenkia nosies gleivinei, todėl tik esant sunkiai slogai rekomenduojamas, o jeigu kaip minėjot sloga nėra stipri užtenka plauti ir siurbti, taip pat stengtis kuo daugiau lauke būti. Mums kai buvo sloga tai tęsėsi daugiau nei mėnesį laiko, ir gydytoja sakė, kad tai normalu, nes jų dar labai mažos nosytės, greit užburksta, todėl sunkiai valosi takai ir todėl užsitęsia sloga, svarbiausia stebėti, kad nekiltų temperatūra, karts nuo karto būtų gerai kad plaučius dėl šventos ramybės paklausytų, nes tokiems mažiukams sloga gali greit komplikuotis į rimtesnius susirgimus. Mes va vėl turim slogą, tai irgi tik plaunu ir traukiu, dar padukus patepu, blogiausia, kad jis sloguodamas prasčiau valgo, o ir taip prie manekenų mūsų gražuolis
Daiva_p parašė:
Kas buvot susidurusios su sloga? Mažyliui nestipri sloga yra, traukiu vis ir naudoju humer vandenuka, na bet nepraeina?
Mums padejo vibrocil ir oblas lasiukai.☺
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai