Souri parašė:
Kad kiekvienais metais tie tyrimai skiriasi 😇 bet visi auga ir užauga 🙏
Jus teisi, bet toj knygutej man labai anksti mesa ivedama
bet aisku, kiekvienos mamos pasirinkimas
Souri parašė:
Kad kiekvienais metais tie tyrimai skiriasi 😇 bet visi auga ir užauga 🙏
Jus teisi, bet toj knygutej man labai anksti mesa ivedama
bet aisku, kiekvienos mamos pasirinkimas
robeerta parašė:
Jus teisi, bet toj knygutej man labai anksti mesa ivedamabet aisku, kiekvienos mamos pasirinkimas
Tikrai keistai su mėsa. Ir nuo 4men ankstoka primaitinti. Na nebent pieno mišiniu maitini 😊
meleida parašė:
Visais laikais buvo ir bus mamyciu nesutinkanciu su gydytoju rekomendacijomis , su maitinimu tas pats kaip ir su skiepaiskiekviena renkasi ar pagal rekomendacij…
Tai kad ir gydytojai neturi vieningos nuomones nei kada pradeti, nei nuo ko pradeti, gal tik del kiekio sutinka, kad pradeti nuo saukstelio ir didinti is po leto. Saviske sakiau pradesiu nuo 5men., bet patingejau, tai gal nuo sesiu jau prisiruosiu. Nera kur lenktyniauti 😎
AstaGri parašė:
Tai kad ir gydytojai neturi vieningos nuomones nei kada pradeti, nei nuo ko pradeti, gal tik del kiekio sutinka, kad pradeti nuo saukstelio ir didinti is po leto. …
As pabandžiau nuo 5men. Bet svoris gerai auga pienelio užtenka, tai pagalvojau dar menesiuka patinginiauti su tom kosytem😩
Linusidla parašė:
Sveikos mamytes, ir mano vaikelis siandien gavo pirma karta meningokoko skiepa, o dvimeti skiepys ketvirtadieni. Skiepu savaite.
Gerai, vakar antra kart gavo menB skiepa, tai tik temp sukilo i vakara, zvake gavo ir ok, jaucias gerai
Pumpum parašė:
Gerai, vakar antra kart gavo menB skiepa, tai tik temp sukilo i vakara, zvake gavo ir ok, jaucias gerai
Puiku, dziaugiuosi
daktare minejo, kad vakare gali pakilti temp.
Linusidla parašė:
Sveikos mamytes, ir mano vaikelis siandien gavo pirma karta meningokoko skiepa, o dvimeti skiepys ketvirtadieni. Skiepu savaite.
Musu gavo pirma skiepa pries pora savaiciu. Pries pat skiepa dejau zvakute ir daugiau temperatura nekilo. Vakare zirziliavo biski, supratau, jog panesioti biski kitaip reikia, nes skiepo vieta skaudejo.
Linusidla parašė:
Pirma skiepa gerai atlaike truputi temperaturos buvo o va db kur nesenai skiepijo tai temperatura 2d laikes vieta skiepo israudo pasidare kieta praejo per 3d bet vaikas lb irzlus buvo tai si ne taip gerai atlaike
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai