Sviesioji_86 parašė:
Tos kurios nedarot tyrimo, tai nedarykit jei nenorit ir taip manot, bet neagituokit kitu nedaryti tyrimu jei kaip sakot nera rizikos, juk Jus ne gydytojai ir neturi…
Amen! Puiki diskusijos išvada! ??
Sviesioji_86 parašė:
Tos kurios nedarot tyrimo, tai nedarykit jei nenorit ir taip manot, bet neagituokit kitu nedaryti tyrimu jei kaip sakot nera rizikos, juk Jus ne gydytojai ir neturi…
Amen! Puiki diskusijos išvada! ??
Ethella parašė:
Dar geriau, kad GTT lygina su rentgenu... ???
nelyginu su rentgenu, jei jus taip supratot, tai cia jusu kazkur problema. Sakau, kad visokiu tu gydytoju yra ir aklai pasikliaut butu kvaila, del to ir domiesi zmogus ivairiom nuomonem, niekas to jusu GTT nenurasineja is tyrimu saraso, atsipeikekit prasau.
Kili parašė:
Kitos ir echoskopa lygina su rentgenu ? o gal ir rimtai maiso?? zodziu ?
As tai irasiau toki dalyka noredama parodyti kai kuriu gydytoju nekompetencija, kai nescioji turejo kazkokiu bedu, nesusijusiu su nestumu, ir gydytojas sake rentgena darytis...
AJTam parašė:
As tai irasiau toki dalyka noredama parodyti kai kuriu gydytoju nekompetencija, kai nescioji turejo kazkokiu bedu, nesusijusiu su nestumu, ir gydytojas sake rentgen…
As cia ne is Jusu komentaro tai parasiau ? atsiminiau tiesiog pries kuri laika diskusija buvusia irgi apie tai, kad echoskopas=rentgenas. Tai ir pajuokavau, kad nezino skirtumo kitos ?
Dolosas parašė:
Man siandien labai stipriai maude pilva, stengiuosi isvis nejudet darbe, bet net ir sedint taip sueme pusvalandziui kad galvojau numirsiu. Ar jus jauciat skausmus? …
Ghmm.. Pati jauciat kas geriau, jeigu simptomai mazi gal ir neiciau pas gydytoja, bet tas pilvo maudimas, jeigu tai kartotusi ar šiaip dazniau jums kieteja tai del to imciau biuleteni.
AJTam parašė:
Na aš šiandien pasidariau tyrimus šlapimo ir gliukozės kraujyje be gliukozės gėrimo. Vienintelis dalykas ne toks kaip norma (norma Neigiamas), o pas mane Ketonu (KE…
Ketonai rodo vandens trukuma, daugiau gerkit vandenuko
nezymiai cia padidejes.
orchidee parašė:
Oj, merginos, pridiskutavot, forumas atgijo:))) as dar prie to pacio, kurios daretes ta tyrima kai kuriuos saket po to slabna buvo, galvoju vaziuoti su masina, juk …
As vaziavau pati, jokio pasalinio poveikio man nebuvo. Kitoms buna silpnoka, bet itariu ne tiek kad vairuot trukdytu. Na mano akims gal su savo auto net paprasciau negu troleibuse, supykins mazu ka...
Caroline13 parašė:
As vaziavau pati, jokio pasalinio poveikio man nebuvo. Kitoms buna silpnoka, bet itariu ne tiek kad vairuot trukdytu. Na mano akims gal su savo auto net paprasciau …
As ta pati zadejau sakyt. Juk troleibuse/autobuse nezinai kas gali salia papulti prisesti ar atsistoti, su kokiu kvapeliu... Kai kitas nuo kvepalu pykino. Tai paciai butu daug paprasciau ?
Kili parašė:
Tai irgi 28 sav? Nes man uzrase kai bus 28sav.
Man sakė, kad svarbu susileisti nuo 28 iki 32 savaitės, kadangi šiuo metu esu ne Lietuvoj, tai manau, kad susileisiu apie 30 savaitę.
Kili parašė:
Perskaiciau 3 forumus sia tema. Apklausia mamytes. Ir pasidariau isvada - gydytojai sia tema yra pasiskirste 50/50 procentu. Kai kurie yra labai krastutinumuose kai…
Būtent ??
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai