cathja parašė:
mes jau tokiosaugam. Ir svoris auga.
O jau pamazu matos😍 pas mane lygu..bet as taip labai kuda turbut del to. Dar anksti man matyt.
cathja parašė:
mes jau tokiosaugam. Ir svoris auga.
O jau pamazu matos😍 pas mane lygu..bet as taip labai kuda turbut del to. Dar anksti man matyt.
Nestuke 2019 parašė:
Kaip jums faina. As dar nejauciu judesiuku. Pilvukas vos matomas. Galvojau tureciau pajust greitai,bet nieko... Tai taip laukiu kol pajusiu ir as. Nes pradedu prisi…
Mano vaikina per echo turėjo kaip tik krutinti, tada buvo apie 20 sav kai ėjau, o dabar atrodo kad jis nenustoja ten spurdeti
kartais net ramybės norisi.
ediciux parašė:
Daugumai su pirmu nestumu taip😊. Cia normalu. O pas mane jau ir matosi jusesiai😁
Pas mane irgi jau retsykiais matosi! Malasi kaip futbolo aikštelei 😂😄
Deimantide parašė:
Pas mane irgi jau retsykiais matosi! Malasi kaip futbolo aikštelei 😂😄
Geras. Dabar dar labiau laukiu😍😍😍 o jums pirmas vaikelis bus?
MarEdit parašė:
Sveikos. Daugelis izengem i beveik 21 savaite. Kaip su svoriu reikalai? Kiek ,,privalgete" i pliusa?![]()
Pas mane +4 kg
MarEdit parašė:
Sveikos. Daugelis izengem i beveik 21 savaite. Kaip su svoriu reikalai? Kiek ,,privalgete" i pliusa?![]()
As 5kg priaugau
Bet nemanau kad cia privalgiau, normalus nestumo prieaugis tiesiog. Nes nevalgau daugiau nei pries nestuma, nera padidejes apetitas
Vaikutis sveria jau 400g, siandien buvom ultragarse.
MarEdit parašė:
Nestumo pradzioi nukrito svorio nemazai o dabar gryzau i pradini svori. Tai nezinau kaip cia skaitos 🤔😃 o jus kiek priaugot?
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai