Na, parodykit savo dvi juosteles ;)
2019 m. Liepinukai (Archyvas iki 2019.03.27)
Na, parodykit savo dvi juosteles ;)
2019 m. Liepinukai (Archyvas iki 2019.03.27)
A-guste parašė:
Pas mus taip pat AD. Pas alergologę lankėmės, liepė ateiti, kai vaikui sueis mažiausiai metai, tada darysim tyrimus. Iki metų laiko dažniausiai alergijos nerodo![]()
…
NESAMONE!!!! maniskiui dare 5 men ir parode viska. Nedaro kraujo tyrimu nes jie netikslus bet lopo tyrimai tokiem maziukams daromi ir puikiai parodo kas ir kaip. Siulyciau nueit pas kt alergologe. Jus kuriam mieste?
rasinkaa parašė:
NESAMONE!!!! maniskiui dare 5 men ir parode viska. Nedaro kraujo tyrimu nes jie netikslus bet lopo tyrimai tokiem maziukams daromi ir puikiai parodo kas ir kaip. Si…
Na man 3 gydytojai pasakė tą patį, kad nėra tikslo daryti, nes gali net nerodyti. (Skirtinguose miestuose man pasakė), todėl liepė pasirodyti kai vaikui bus metai. Vilniuje mes gyvename
A-guste parašė:
Na man 3 gydytojai pasakė tą patį, kad nėra tikslo daryti, nes gali net nerodyti. (Skirtinguose miestuose man pasakė), todėl liepė pasirodyti kai vaikui bus metai. …
Man ta pati minejo Santarose alergologe. Bet manau kokiu 8-9 men galima eiti vel. Kartais ir durio metodas parodo.
rasinkaa parašė:
NESAMONE!!!! maniskiui dare 5 men ir parode viska. Nedaro kraujo tyrimu nes jie netikslus bet lopo tyrimai tokiem maziukams daromi ir puikiai parodo kas ir kaip. Si…
Ci
rasinkaa parašė:
Cia Jusu maziukas alergiskas? As vis suku galva nuo ko pradet primaitint... spalvotos darzoves netinka. Bulve daviau, su krauju pasitustino. Skaiciau nuo 4men ropes ir pastarnokus dar galima duot. Bet idomu ar jie daznai alergizuoja ar kaip bulve pvz 🤔😣
opalas parašė:
Ci
As turiu rope, gal irgi pabandyt duot. Idomu, kaip skonis pasikeicia isvirus. Nes mums ir netinka spalvotos darzoves. Morka baisiai kietina vidurius, moliugas uzdege skruostus, batatas neaiskus toks. O del bulves turiu itarima, laikinai neduodu, oda pagerejo, po keliu dienu vel bandysiu, tai bus aisku. Duodu cukinija db. Ir grikius. Labai mazai pienuko geria, visada daviau nutraukta, db nori kruties..
opalas parašė:
Ci
Mano vyresnelis. Pries primaitinima padare alergologe lopo testa. Ten klijuoja kudikiui ant nugaros tokius meginukus su maisto produktais ir buvo aisku kas alergizuoja. Pvz jam triusis labai alergizavo ir brokoliai,bet buvo aisku kad moliugas morkos tinka,bulve vos vos alergizavo tai jos labai mazai leido. Sis tyrimas labai man padejo nes zinojau kad negaliu kvietiniu mieziniu dalyku, turi labai stipria kontaktibe alergija vistos kiausinio baltymui. Suejus 2 metam darem kraujo tyrima ir parode beveik visus tuos pacius alergenus. Tai musu atveju sis tyrimas labai pasiteisino ir padejp suvaldyt berimus
rasinkaa parašė:
Mano vyresnelis. Pries primaitinima padare alergologe lopo testa. Ten klijuoja kudikiui ant nugaros tokius meginukus su maisto produktais ir buvo aisku kas alergizu…
Gal pasidalintumėt kur darėte tyrimą?