ppuppsica parašė:
Maniškė lygiai taip pat atrodo.. Tas pakausiukas praplikes..![]()
![]()
Ir maniškė 😀
ppuppsica parašė:
Maniškė lygiai taip pat atrodo.. Tas pakausiukas praplikes..![]()
![]()
Ir maniškė 😀
A-guste parašė:
Aš maišau 2-3-4-5 daržoves, visada dedu arba moliūgą arba saldžią bulvę, kad būtų košėje vienas saldus skonis, bet niekada nededu abiejų, nes per saldu. Nu ir bet k…
O kaip pastebite kad alergizuoja? Koks būna bėrimas? 🙈🤔😉
O aš biski pergyvenu.. Kai atsirado 2 primaitinimai ryškiai sumažėjo poreikis mp.. Nors ir skysčių nekazka išgeria, duodu vandenuka bet ten pasizaidimas.. Tai ir galvoju ar tai normalu.. Neturiu su kuo palyginti.. Pirma dukra iš maitinau vos 5men, antrąją iki pusmečio bet pienas buvo nutraukiamas su pientraukiu.. Po to perėjo ant mišinių. O jaunele kol kas pati maitinu.. Turbūt taip ir turi būti.. Bet net krūtinę skauda kad ne ištraukia kiek prisigamina.. Nes valgo dažnai bet po kelias minutes. Tik. Prieš miegą ilgiau.. O valgom pusryčiams grūdine košę, pietums daržovės, ir vakare vaisių tyrę. Tai mp tarpuose n kartų ir naktį..
IngaKns parašė:
O kaip pastebite kad alergizuoja? Koks būna bėrimas? 🙈🤔😉
Visada pirmiausiai išberia veiduką (bent jau mum), nuo morkų mažiau, nuo avižų daugiau. Čia po avižų taip atrodė

Ar yra kuri duoda milupa košės grūdinės? Prašom nepulti kurios neduoda ir manot kad tai šlamštas. Dickes augo. Ir užaugo su jomis. O va, gal kurios vaikui jos netiko kaip ir maniškei? Žodžiu nupirko vyras vaikui košė, norėjo pabūti geras ir rūpestingas. Nes užsiminiau kad jau reiks duoti vaikui antra košę, padariau, pradėjau maitinti, tai tepalaize ji man jos. Nu nenori tai nereikia galvojau. Juk pirmas kartas. Ir ką? Po kelių minučių vaikui žandus nuėjo plemukais, prasidėjo sloga, ciaudulys, nosies trynimas. Akių uztinimai. Nu daba jau bus kažkas! Kiek nusiciaudo tiek išbėga slogos, nors iki to neturėjom jos.. Dėjo vemt.. Taip kelis kartus.. Kaip tik turėjau vaistų nuo alergijos, nes prieš kelias savaites buvo mus išbėrė ir gydytoją išrašė.. Tai per kelias valandas susitvarkė kaip niekur nieko.. Nekokia patirtis.. Tad žinau kad tu košių daugiau nebeduosiu. O bandėm su pienu avižų ir grikių.. Po grikių biski mažesnė reakcija buvo..
ppuppsica parašė:
Ar yra kuri duoda milupa košės grūdinės? Prašom nepulti kurios neduoda ir manot kad tai šlamštas. Dickes augo. Ir užaugo su jomis. O va, gal kurios vaikui jos netik…
Su karvės pienu?
Mama5 parašė:
Sveiki,ar kam taip buvo,jog vaikui 6mėn leido skiepa nuo meninhokoko į kojite ir toje vietoje guziukas jaucias😉
Mum 5 men leido, tai guzas koki menesi laikesi... Sake gyd., kad normalu.
A-guste parašė:
Visada pirmiausiai išberia veiduką (bent jau mum), nuo morkų mažiau, nuo avižų daugiau. Čia po avižų taip atrodė
As tai rekomenduociau nueiti pas alergologe ir paprasyti kad atliktu lopo testa su pagr maisto produktais. Tada bus matyt kuris beris ir ka duot nes taip galit issaukt didesnius berimus ir pan. As patariu is patirties nes mano didysis LABAI alergiskas ir turi atopini dermatita. Istyre zinojom ko negalim( jei tiksliau ka tik galim) ir pasitaise situacija. As net mp nutraukiau nes buvau pasimetus ir galvojau kad dar labiau zaloju vaika. Su jauneliu viskas paprasciau
rasinkaa parašė:
As tai rekomenduociau nueiti pas alergologe ir paprasyti kad atliktu lopo testa su pagr maisto produktais. Tada bus matyt kuris beris ir ka duot nes taip galit issa…
Pas mus taip pat AD. Pas alergologę lankėmės, liepė ateiti, kai vaikui sueis mažiausiai metai, tada darysim tyrimus. Iki metų laiko dažniausiai alergijos nerodo
Aš nustojau maitinti prieš pora sav, iki tol maitinau mišriai, tai kai suvalgydavau morkų ar kiaušinių irgi berdavo
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai