Martyna wind parašė:
Nebandet vystyti? As pirma dukra vysciau, nes ir buvo neramumo metas vyras pradejo sukti i deki stipriau ir pastebejom,kad padeda, luzdavo tada pradejau naudot spe…
Tai sakot po maudyniu suvystyti ir tokia deti prie kruties?
Martyna wind parašė:
Nebandet vystyti? As pirma dukra vysciau, nes ir buvo neramumo metas vyras pradejo sukti i deki stipriau ir pastebejom,kad padeda, luzdavo tada pradejau naudot spe…
Tai sakot po maudyniu suvystyti ir tokia deti prie kruties?
Gintarele55 parašė:
O kokia butent babybjorn nesiokle jus turit? Nes pasiklydau jau rinkdamasi tarp ju modeliu... Kazkuri tai man rodos yra ergonomiska, tik db primirsau kuri![]()
Nežinau tikslaus pavadinimo, tik žinau kad ji iš senesnių modelių. 
A-guste parašė:
Man nešioklė išsigelbėjimas. Gyvenam 4-tam aukšte, vežimo ratai automobilyje būna, kad nenešioti, bet kai vyras išvažiuoja į darbą, o man kažkur reikia, tai nešiokl…
Kokia jūsų nesiokle?
ppuppsica parašė:
Kokia jūsų nesiokle?
Ilgai rinkausi. Svarbiausia buvo, kad būtų ergonomiška, kad vaikas nekabotų ant klynuko ir kad tausotų mano nugarą. Rinkausi tarp cybex ir ergobaby. Na ergobaby pasirodė sunkiai reguliuojama ir uždedama (diržų dirželių) ir labai baisios man jos, taigi įsigyjau cybex yema. Labai patenkinta esu
Kas liečia vystymus, tai aš irgi įsigyjau vystyklą specialų, tai vysčiau lygiai vieną kartą ir tai ligoninėje, o dabar nenaudoju nes tiesiog vasarą per karšta... na bent jau pas mus namuose beprotiškai karšta, tai jeigu dar suvystyčiau, tai viskas išvirtų savose sultyse... ačiū Dievui su naktiniu miegu problemų neturim, bet kas turite, tai rekomenduoju vystyti, nepažadina savęs ir tikrai ramiau miega
opalas parašė:
Dar gali buti ir taip?? As nelendu ten.. nuplaunu kai prausiam ir tiek..
Na turiu omenyje pradarius lytinės lūpas kur gali baltos apnasos kauptis... Su pirmagimė mums liepė valyti ir prižiūrėti, o vėliau tik paaiškėjo kad turėjim refliuksa - šlapimo takų pasikartojančias infekcijas tai pas mus turėjo būti itin svaru.
ppuppsica parašė:
Pa amane panašiai.. Šuns neturiu, bet va teko vakar varyt mašiną į remontą.. Su mažąją 🤣
Nu jooo. Aš ramiai gyvenu
Na šio, maisto gaminimas ir namų ruoša čia man savaime suprantama
Saaule parašė:
Issiunciau.jeigu kazkuriai nera prisegto video,parasykit,per naujo issiusiu.
LijaL parašė:
Na as tai noriu savo vaika apsaugot maksimaliai nuo visu ligu, kiek tai imanoma. Ir net jei skiepas ne 100% saugo (visiems skiepams tas realiai galioja), bet pamazi…
Kuo skiriasi B ir C?
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai