opalas parašė:
Mano spjauna. Bet sian ligoninej 4val isbuvom kai negalejau pamaitint eme tada ciulptuka... valgyt kai lb jau norejo. O siaip spjauna. Bet siaip neduosiu kol nebus …
mano ir valgyt noredama jo neima 😁
opalas parašė:
Mano spjauna. Bet sian ligoninej 4val isbuvom kai negalejau pamaitint eme tada ciulptuka... valgyt kai lb jau norejo. O siaip spjauna. Bet siaip neduosiu kol nebus …
mano ir valgyt noredama jo neima 😁
Mes irgi daug isbandem ciulptuku, o labiausiai tiko nuo brolio likes pats paprasciausias lateksinis canpol babies ciulptukas. Bet irgi kai kada ima, kai kada ne. As su pirmu buvau virtus "gyva soske", pamacius, kad ir db panaseja, kad tapsiu, tai ir duodu. Kad ivairios ortopedines nepatiko, kaip kazkas minejo, mums taip pat buvo. Bandziau kauciukine hewea,lb isgirta irneva naturalia, tai maniske neeme irgi. Db dar sakiau bandysiu BIBS lateksine. Prisiskaiciau, kad ji panasiausia i kruti.
sauleta. parašė:
Man irgi atrodo kad ji paryskejo labiau po gimdymo ir net pati bamba ruda lyg murzina butu![]()
![]()
Pas mane nėštumo metu buvo tik vos matoma juosta ruda, o po gimdymo ryški ruda juosta jau 🙈 o bamba irhi juoda kai purvina atrodo 🙈😀 as sakiau iki 6 mėnesių palauksiu tada jau jei ką, tai eisiu platinti žiedą. Be to ir akutę įsidėti dar vieną už gimusią mergaitę 🥰🤗 dabar nešioju žiedus ant kairės rankos 😉
IngaKns parašė:
As netelpu nebent per papus 🙈😀
Aš irgi. Jei je krūtys tilpčiau visur. Na dar pilvas ne koks. Tai per pilvą džinsų nesusegu
Ruda linija dar yra
emileee parašė:
Sveikos, galbūt galite patarti kokį čiulptuką rinktis?🧐 vaikas krūti laiko juo, pieno daug neturiu tai atstoja tuti🤷🏼♀️ kelis variantus išbandėme, bet spjauna. Zin…
Naudokite panašų į savo antspenį. Tą prasne dydis ir forma. Mano mergaitė Avent žindukas ir antspeniai
Man žiedo neprireikė nusiimti
Jolita931 parašė:
Mes po apziuros esam. Tai sy mėnesį priaugom 1,4kg ir jau turim 6kg.. 😮☺️ Tai dickis augantis pas mane, ne veltui kas 2 valandėlės puotaujam 🙂
Šaunu. Augti yra sveika
Saaule parašė:
Issiunciau![]()
Aš irgi noriu.🙂 [email protected]
emileee parašė:
ka patartumete daryti jei vaikas spjauna ciulptukus keleta variantu isbandem o nuraminimo budas tai krutis bet pieno jose realiai labai mazai, ar dar pratinti ciulp…
Maniškė visus čiulptukus spjauna. O tiek gražių esam gavę dovanų 🙄 Lenkti ortopediniai išvis neįtinka. Vienintelis įtikęs, Avent tiesios formos.

nykštukas_ parašė:
Aš irgi noriu.🙂 [email protected]
Issiunciau.jeigu kazkuriai nera prisegto video,parasykit,per naujo issiusiu.
Gintarele55 parašė:
Mes irgi daug isbandem ciulptuku, o labiausiai tiko nuo brolio likes pats paprasciausias lateksinis canpol babies ciulptukas. Bet irgi kai kada ima, kai kada ne. As…
Bet kad ta bibs forma atrodo beveik analogiškai kaip ta canpol. Kažin ar į ją kažkaip kitaip reaguos.
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai