Eri. parašė:
Gal galite ir man? [email protected] ačiū jums labai labai
Issiunciau
Eri. parašė:
Gal galite ir man? [email protected] ačiū jums labai labai
Issiunciau
Saaule parašė:
Issiunciau![]()
Ačiū!
Eri. parašė:
Ačiū!
sauleta. parašė:
Pas mane 4kg liko ir pilvukas dar toks šiaip sau, ir ta ruda linija nuo pilvelio dar neišnyko ir į vestuvinį žiedą netelpu, keista kad dėl tų 4kgaš padarau …
Na žinokit nežinau ar dėl tų 4 kg netelpate į žiedą, nes as numečiau visus kg, bet vis dar netelpu į žiedą 🙈🤔 o ta ruda linija, ji išnyks? Nes pas sesę nebuvo jos.. O pas mane yra.. Ir galvoju kaip bus su ja.. 🤔 🙈
IngaKns parašė:
Na žinokit nežinau ar dėl tų 4 kg netelpate į žiedą, nes as numečiau visus kg, bet vis dar netelpu į žiedą 🙈🤔 o ta ruda linija, ji išnyks? Nes pas sesę nebuvo jos..…
Aš pvz į žiedą telpu, bet į rūbus prieš nėštumą ne, likę apie 10 kg ☹️
Eri. parašė:
As netelpu nebent per papus 🙈😀
Martyna wind parašė:
As neisivaizduoju kaip cia gali pult atsilenkimus daryt po cp, man dar vis skauda tiek isorini rando vieta, tiek viduje ,nzn ten gal ten isilginiu pilvo raumenu pju…
Ir neleidziama ju daryt, nes galima pakenkt raumenu gijimui. Man irgi paskauda dar kartais tai viduj kur, tai isorej randa, nera dar super malonu ten. Bet as vienaip ar kitaip nesportuociau dar, nes 2men po CP yra visons patariama nesportuot. O paskui reikia ziuret koki sporta daryt, ne svorius kilnot
Eri. parašė:
Aš dariaus žiedą 8tam nėštumo mėnesį, tai telpu
liko dar 6kg ir nekrenta nors tu ką. Turėjau 18kg... iš rūbų ikinėštuminių tik porą platesnių maikių galiu nešiot, o šiaip nešioju toliau savo nėštukinius rūbus
dolli2 parašė:
Sveikos, galbūt galite patarti kokį čiulptuką rinktis?🧐 vaikas krūti laiko juo, pieno daug neturiu tai atstoja tuti🤷🏼♀️ kelis variantus išbandėme, bet spjauna. Zin…
Dazniausiai vaikuciai neima tu ortopediniu,islenktu.Tiek mano neime,tiek draugiu,retas kuriam patinka.O mes naudojam avent
23 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai