A-guste parašė:
Duodu kokius 4 kartus per dieną, lašų neskaičiuoju, iš akies ant soskės užlašinu ir maniškis suvalgo. Gerųjų bakterijų neduodu, nes čia įeina
O tai mazdaug kiek lasiuku? Nes raso kad po 10 duoti galima.
A-guste parašė:
Duodu kokius 4 kartus per dieną, lašų neskaičiuoju, iš akies ant soskės užlašinu ir maniškis suvalgo. Gerųjų bakterijų neduodu, nes čia įeina
Pozityvi parašė:
Kokius manau 5-6duodu, užtenka kol kas
A-guste parašė:
Maniškis dieną valgo kas 3val. Pradžioje maitinu pati, o paskui mišinukas.
Naktį išmiega ir po 4-5val.
O po krutines iskart duodat misinuko ar darot koki laiko tarpa?
Melynaa parašė:
As ir negailiu. Bet neleidziu isirekt vaikui tikbet praktiskai pasiukioja galba ir viskas...🙄
Na svarbu nepasiduoti
Mums šiandien šiandien geriau sekasi
eri.ka parašė:
As turiu nuo pirmagimes vilnoni vokeli, tai labai pasiteisino. Dabar vel naudosiu, svarbu tik, kad tilptu per ziema![]()
Aš gavau dovanų vilnonės voką. Geras daiktas bus žiemai ir vėlyvas rudeniui
myylda parašė:
Aš seniau taip maitinau kol Mastito gydžiau. Kas 3 val. Duodavau nutraukto pieno ir plius mišinio. Arba krūtį ir plius mišinio. Tarpo nedarydavau nes savo pieno buvo mažokai ir alkana ji būdavo nuo mano pieno dozės
Dabar tik MP. Labai retai mišinys kai vyras išleidžia mane pagal poreikį.
myylda parašė:
Iškart, nes kitaip užsirėktų... pavalgus jis pas mane 😬
myylda parašė:
Kokiu mazdaug grafiku maitinat misriai? 🙄
Maniškė kas 2 val, kartais ne tiek neištempia. Iš pradžių krūtinę, o paskui mišinuką.
Jaučiu, kad greitai visai ant mišinuko pereisim, nes labai trumpai iš krūties traukia, o po to visą pikta, rėkia. Tikriausiai baiginėjas pienelis pas mane.. 🙄
Mamos, ar jau sugrįžote į priešnėštuminį svorį? Aš praktiškai viską numečiau per savaitę, bet va kaip liko 2kg, tai nežinau kaip išprašyti juos lauk 🙈 aišku labai padidėjo apetitas pas mane, ypač vakarais ir ypač pyragams.... bet visą gyvenimą valgiau kiek noriu ir ko noriu ir paskutinius ~12metų svoris nekito. Dietų laikytis nenorėčiau (net ir dietų pyragams) 🙈 įdomu, kada galima sportuoti? Ar čia jau ginekologė turės palaiminti?
A-guste parašė:
Mamos, ar jau sugrįžote į priešnėštuminį svorį? Aš praktiškai viską numečiau per savaitę, bet va kaip liko 2kg, tai nežinau kaip išprašyti juos lauk 🙈 aišku labai p…
Oho, o jūs greitai viską numetėt. Man dar kokie 6 liko. Bėgimo bateliai jau užsakyti, po mėnesiuko reikės kibti į šituos likusius kilogramus 💪
O su pirmagimiu taip pat kaip ir jums buvo 2 nepajudinami kg užsilikę. Niekaip nesugebėjau jų atsikratyt. Ne sporto ir ne dietų žmogus aš, bet šį kartą reikės susiimti 🙂
20 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai