Na, parodykit savo dvi juosteles ;)

Na, parodykit savo dvi juosteles ;)
sauleta. parašė:
Nesuprantu ką daryti visa diena kas 5 kas 6 kas 4min maudžia pilvą ryte buvau ligoninėj sakė kaklelis uždaras nk nevyksta, ar gali but paruošiamieji tokie visa dien…
Tikrai gali,visa savaite tokius turejau,uzmigdavau 5 ryto issikankinus.po to dar gimdyt reikejo,kosmosas
Saaule parašė:
Tikrai gali,visa savaite tokius turejau,uzmigdavau 5 ryto issikankinus.po to dar gimdyt reikejo,kosmosas
Nu tai bemiege naktele manęs laukia nes kaip esu skaičius nuo paruosiamuju kaklelis neatsidaro. Ir čia tik viena puse man maudžia o per kursus sakė kad kai bus tikrieji skaudės 3dalykus nugara strenas ir pilvo apačią
sauleta. parašė:
o per kursus sakė kad kai bus tikrieji skaudės 3dalykus nugara strenas ir pilvo apačią
Nu man tik pilvą peiliu pjovė ir tokie sąrėmiai išliko pastoviai iki kol paėmiau epidūrą. Nugaros net neskaudėjo.
sauleta. parašė:
Nu tai bemiege naktele manęs laukianes kaip esu skaičius nuo paruosiamuju kaklelis neatsidaro. Ir čia tik viena puse man maudžia o per kursus sakė kad kai bus t…
Na man neskaudejo nei nugaros nei nieko,neisejo kamstis,nenubego vandenys,tik tie paruosiemieji pasidare reguliarus ir kas 5 min ir isvaziavau.sakau kankunaus visa sav,vaiksciojau jau i dienini stacionara,turejo gimti 12 d rugsejo,tai 14 d per patikrinima dienini,akusere kai patikrino tai galvojau rankos islys per burna:)))greiciausiai pajudino kakleli ir veikla isivaziavo 14 d 22:00 buvau gimdykloj su 2cm ir 15d 12:20 pagimdziau
Saaule parašė:
Na man neskaudejo nei nugaros nei nieko,neisejo kamstis,nenubego vandenys,tik tie paruosiemieji pasidare reguliarus ir kas 5 min ir isvaziavau.sakau kankunaus visa …
Jum visa sav buvo sąrėmiai kas 5min? aš jau nzn kur dėtis spazmuoja papilve žiauriai
S.Neita parašė:
Klausimas toms, kurios turi 1-3 metu pirmagimius. Ar pirmagimius nesiojatn kilnojat? Gimdziau pati, plysau, bet ligoninej sake 2 men negalima kelti nieko sunkesnio …
Ir man tai aktualu, nes man tuoi terminas o mano trimetis nuolat prašosi pakeliamas tai trumpam dar pakeliu jį, bet kaip bus pagimdžius irgi nežinau 🤔