Hebė parašė:
Merginos, ar buvot kuri AVENT zindymo seminare? Kokie atsiliepimai?![]()
Buvau, man patiko. Rekomenduoju nueiti, daug naudongų patarimų duoda.
Hebė parašė:
Buvau, man patiko. Rekomenduoju nueiti, daug naudongų patarimų duoda.
saules.spindulelis parašė:
Paryčiais miegant taip suskausdavo makštį apsivertinėjant ant kito šono, kad oj oj... Atsikeliau 7. Tai užeina pilvo pamaudimas kaip per mm.. Kai užeidavo tai paded…
Man irgi naktį maude ir ryte maude daug stipriau nei per mm, nes mano mm neskausmingos budavo variau į ligoninę, sakė niekas čia pas tave ne prasivėre ir niekas nevyksta bet visa diena snd tai užeina tai praeina įdomu ką naktį darysiu
Hebė parašė:
Buvau, naudingos info gavau ir pati gali užduoti rūpimus klausimus tik lb avent reklamuoja
nestukenykstuke parašė:
Su pientraukiu bus taspats ;)
Man baisiai buvo nugrauzes spenelius, kad irgi raiciausi iš skausmo kai maitinau. Tai pientraukis buvo išsigelbėjimas, ten galėjau kentėti kol traukė pieną, nors aišku irgi skaudėjo nes speneliai labai pažeisti buvo.
sauleta. parašė:
Buvau, naudingos info gavau ir pati gali užduoti rūpimus klausimustik lb avent reklamuoja
![]()
Pas mus iš vis avent nereklamavo. Buvo grinai info apie žindymą. Tik pačioj pabaigoj parodė ką gausim dovanų iš avent, ir tiek 🤔 tikrai neagitavo į tą produkciją.
Lukute9 parašė:
Ar mato mamyte su ,kuria gulejom klinikose vienoj palatoj,kuri vakar t.y 2019.07.16,jau isejo gimdyt...3 vaikelio... (Smalsu kaip pasiseke)
![]()
![]()
Sveiki, turim gražią mergytę kurios ūgis 53 cm o svoris 2785 kg 😊 šį pasaulį ji išvydo 2019 07 16 18val. ☺️
Džilonuke parašė:
Ar yra kas sarėmių metu gimdykloje dušu naudotojės? Įdomu ar bent truputį, bent psichologiškai padeda jis, su pirmu bijojau eiti, dabar galvoju kad norėčiau.…
Man labai padėjo, tikrai nebijokite, akušerė rekomendavo 20 min, aš trumpiau buvau, nes mažoka kabina, sąrėmių metu norėjosi keturiom išbūti. Dar labai padeda dainavimas pvz. Ma, aum, om ar pan. Svarbu atpalaiduoti lūpas, žandikaulį, kaklą, tada apačioj viskas atsipalaiduoja ir lengviau veriasi
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2019-m-liepinukai-3