eri.ka parašė:
El. Vartuose virsuje desineje puseje yra atstovaujami asmenys ir jusu vardas pavarde. Paspaudziate ir tada matysite vaiko asmens koda.
Siuo metu tik mano yra vardas pavarde ir asm.kodas
eri.ka parašė:
El. Vartuose virsuje desineje puseje yra atstovaujami asmenys ir jusu vardas pavarde. Paspaudziate ir tada matysite vaiko asmens koda.
Siuo metu tik mano yra vardas pavarde ir asm.kodas
sim-ali parašė:
Turiu klausima, kas registravote internetu per mepis vaikucius. As gavau siandien patvirtinima, o kur matyti man vaiko asmens koda?ar ten kita diena tik pas…
Reikės važiuoti į metrikacijos skyrių. Kitaip ne sužinosite. Mes va snd tvarkėm 😉👍
sim-ali parašė:
Siuo metu tik mano yra vardas pavarde ir asm.kodas![]()
Tuomet dar nera. Bet atsiras po kazkurio laiko.
Džilonuke parašė:
Ar yra kas sarėmių metu gimdykloje dušu naudotojės? Įdomu ar bent truputį, bent psichologiškai padeda jis, su pirmu bijojau eiti, dabar galvoju kad norėčiau.…
Aš vonioj buvau, tai šiek tiek lengviau buvo ir kaklelis prasivėrė nemažai
sim-ali parašė:
Turiu klausima, kas registravote internetu per mepis vaikucius. As gavau siandien patvirtinima, o kur matyti man vaiko asmens koda?ar ten kita diena tik pas…
Aš gavau atsakymą kita dieną, kad užregistruota, išrašas parengtas ir "Jeigu reikalingas vaiko asmens kodas, jį galite pasitikrinti prisijungus per el. valdžios vartus, prisijungus per savo asmenį turite pasirinkti atstovaujamą asmenį".
Prisiduodam 😊 Liepos 15 d. 9.17 val gimė sūnelis. 52 cm 3460g 😊 vandenys nubėgo 2.15 naktį, sarėmiai prasidėjo 5-6 val ryto, isvažiavau į klinikas, 4 cm...kol supildė dokumentus nuvedė į gimdyklą po 20 min prasidėjo pats gimdymas...nespėjo nei epidiuro, nei gydytojai pasiruošti nei dar kažką..nesuvokiau kas ir kaip vyksta ir tokiu greičiu, skausmas nežmoniškas...stumti nepavyko sklandžiai 🤦😔 valandą su trupučiu kankinausi su stūmimu..siaubingai traukė kojas mėšlungis, 🤦😔 bet šiaip ne taip išėjo. Gėda už garsų šaukimą, nes skausmas tikrai nepakeliamas kai tiek laiko stumti reikia...🤦 Bet kaip sako personalas, pagimdėt pati, neplyšot, nereikėjo kirpti...tik viskas žaibo greitumu...
Sveikinimai dideliausi visoms mamytėms ir jų mažiuliukams😍👌 Jūs visos šaunuolės, sveikatėlės visoms 😊 Lengvų ir greitų gimdymų likusioms😊
22 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai