2021.01.09 15:06 (prieš 5 m.)
Agnė_LTU parašė:
Man kazkaip vis baisu, kad nesugebes pati nusiraminti, stengiuos nelist is karto, bet ji besimuistydama per veida rankom pradeda varyt ir tada jau labas rytas 🙈
Tai man ir baisu, kad išsibudins, o tada migdyt reikia ilgai ir nuobodžiai, o tas kad spokso kaip pelėda akis išpūtęs į belekokį šviesos lopinėlį ir nemiega 🙈 Tai būna ir paskubu, bet dabar labai stengiuosi neskubėti, vakar paguldžiau į lopšelį ir aišku kažkiek išsibudino ir girdžiu kaip tą savo kumštuką čiunkina čiunkina, taip norisi paimti, greit užmigdyti, pasiguldyti šalia ir abu miegotume, bet susivaldžiau, palikau lopšiuke ir ramiai gulėjau, laukiau ir užmigo pats 😲🙏 😃 Su pirmagimiu tai buvau prisidirbusi, jis pas mane idealiai miegojo gal nuo 3-4 mėnesio, paguldydavau 19 val. ir pats užmigdavo, jokių nesąmonių, bet tada apie 8-9 mėn. kažkaip ėmė neramiau miegoti, buvo tas miego regresas turbūt, tai kas kart išsibudinus imdavau aš jį maitinti, tai galiausiai viskas nuėjo iki to, kad keldavosi kas 1-1,5 val. ir reikėdavo jam papo, kitaip neužmigdavo ir taip visą vasarą 🥴 Kol galiausiai susiėmiau ir ėmiau padėti jam kitaip užmigti, be papo ir vėl viskas tvarkingai grįžo kaip buvę 😄 Tai bijau ir dabar mažiukui reikalų neprigadinti 🙉