nerpet parašė:
Kas planuojate pirkti BIO OIL nuo strijų, tai šiuo metu Norfos vaistinėj jam 40% nuolaida 😉
O liuks. Su pirmu nėštumu naudojau, bet paskutinį mėn vis vien atsirado strijų. Na bet gerai drėkina
nerpet parašė:
Kas planuojate pirkti BIO OIL nuo strijų, tai šiuo metu Norfos vaistinėj jam 40% nuolaida 😉
O liuks. Su pirmu nėštumu naudojau, bet paskutinį mėn vis vien atsirado strijų. Na bet gerai drėkina
nerpet parašė:
O geras jis, pasiteisino naudojusioms? 😊 Ir kad sudėtyje yra vitamino A, nieko baisaus?
milonga parašė:
O geras jis, pasiteisino naudojusioms? 😊 Ir kad sudėtyje yra vitamino A, nieko baisaus?
Nežinau sutapimas ar ne, bet su pirmu nėštumu jį naudojau, tai nei vienos strijos neturiu
milonga parašė:
Su pirmu naudojau, neturiu nei vienos strijos. Nžn ar padėjo ar tiesiog tokia oda ir genetika 🤷♀️
milonga parašė:
Aš nusipirkus buvau ji ir pamiršau naudoti 😃 strijų neturiu, bet iš esmės reikia odą maitinti, nes vėliau temps ją, niežės, bet nei jokie bio nei jokie anti strijos nepadės, jei kūnas linkęs į jas
Keliautojalaiku parašė:
Sveikos. As kol kas pilvuko nesidedu, nes labai bijau.. pastojau labai sunkiai, esu turejusi nelaimiu. Dabar turetu buti 7ta nestumo savaite. Pries savaite gimdoj m…
Aš irgi su kraujingom išskyrom. 3 metukus mėginom planavom ivf ir užkibo. Labai išsigandus kolkas išrašė Ultragestan žvakutes, 6 savaitės širdutė plaka, bet ryte tepliojo ir dabar besidedant žvakutę vėl žiūriu rusva. Stiprybės tikėkimės, kad viskas bus gerai.
Antena parašė:
Aš irgi su kraujingom išskyrom. 3 metukus mėginom planavom ivf ir užkibo. Labai išsigandus kolkas išrašė Ultragestan žvakutes, 6 savaitės širdutė plaka, bet ryte te…
Mes jau turejom 2 ivf, ruosemes treciam, kita cikla turejom daryti tyrimus ir pradeti.. ir va kaip gavosi. O kas toliau bus nezinau. Ir taip baisu..
Pas koki gyd lankotes?
Antena parašė:
Aš irgi su kraujingom išskyrom. 3 metukus mėginom planavom ivf ir užkibo. Labai išsigandus kolkas išrašė Ultragestan žvakutes, 6 savaitės širdutė plaka, bet ryte te…
O darėtės progesteroną?
milonga parašė:
Naudojau. Sąžiningai tepiau. Bet strijų pilna 😟
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai