Agnietė parašė:
Man rodos US gali prekybcentriuos ir šiaip raminamųjų nusipirkti, kurie pas mus tik su receptu...
Tikrai ne. Amerikoje be gydytojo recepto net kontaktinių lęšių nenusipirksite.
Agnietė parašė:
Man rodos US gali prekybcentriuos ir šiaip raminamųjų nusipirkti, kurie pas mus tik su receptu...
Pelyt@ parašė:
Sveikos. Pastebėjau kad labai sumažėjo pieno krūtyse. Bijau, kad vieną dieną jis tiesiog baigsis, o dukra net negeria iš buteliuko. Negi reik įvesti mišinuko gerimą…
Man irgi toks jaumas, kad tuscia krutis, minksta, nebebuna tempimo jausmo, bet tai normalu - susinormalizavo pieno gamyba. Vaikelis pavalgo kiek jam reikia, o jei ateina periodas, kad vel dazniau valgo, tai ir pieno padaugeja
na zodziu, kiek valgus, tiek ir bus to pieno ir nepritruks!
MomInTheAir parašė:
Kokius kilimus vartytis vaikiukams naudojat be Dormeo asano?
Jokio jau beveik, kartais ant to lavinamojo pasivarto su žaislais. Toks koks yra namuose patiestas, o šiaip juda po medines grindis po visą kambarį
o dėl skaudančių rankų, nuolatinio nešiojimo rašiau ir aš, ir kitos mamos - įsigykite nešioklę ir pagaminsite valgyti vyresnėliui, apsitvarkysite, o mažylis gal ir nusnaus nešioklėje. Yra priemonių, reikia jomis naudotis ir pasilengvinti sau gyvenimą ir buitį
ne tie laikai man rodos, kad būtų įmanoma leisti sau nieko nespėti ir dėl to stresuoti, nes "laikau vaiką rankose". Na bent aš taip neišgyvenčiau, nes vyresnėliu turiu rūpintis taip pat, žaisti su juo - (jis nusipelno dėmesio nei kiek ne mažiau nei mažylis), pagaminti pusryčius sau, vaikams, pietus visiems (ir vyrui taip pat), susitvarkyti namus, puodus, keptuves išsiplauti, skalbinius ir t.t.
mano mažius pageidauja dažnai būti ant rankų, nešioklė - idealus sprendimas, iškart nurimsta joje.
egle1994 parašė:
I lovyte dedu beveik kiekviena vakara, kartais pamiega 4 val, kartais 5 min, ar pabunda ir nebeuzmiega iskart. Visa kita laika miegam kartu 🙂 kam kankint save ir va…
Maniškis irgi pamiega lovelėje, sekantį sykį kai maitinu - kartais perkeliu atgal, kartais miegam kartu, jei aš pati užmiegu. Ir visai nesuku galvos dėl to
bent dalį nakties, kad pamiega šalia - tai visada! Nors ir lovelė pristatyta šalia, tai visada girdi kaip kvėpuoju, mato mane atsimerkęs, paglostau jei neramiai miega ir nusiramina.
Vaikelis verkia, nes jam baisu ir nori artumo, šilumos, mamos ar tėčio. Juk tam mes ir esam. Aišku, išsiverkę pavargsta ir užmiega. Bet įsivaizduokit save, jums baisu, neramu, negerai, prašot pagalbos, bet niekas jums nepadeda. Kaip tuomet kurti ryšį? Kaip vaikas gali pasitikėti savo tėvais, kai jų nėra kai jam labiausiai reikia. Jeigu nuo kūdikystes nesinori savo mažiukų panešioti, myluoti, tai nėra ko stebėtis, kad būdami paaugliai neturi jokio ryšio su tėvais. Kurkit saugų prieraišumą, o ne palikit išsiverkt🤦♀️ tiesiog apgailėtina
LovBo parašė:
Tai vat keista, nes viena pažįstama foto dalinosi
Saint parašė:
Vaikelis verkia, nes jam baisu ir nori artumo, šilumos, mamos ar tėčio. Juk tam mes ir esam. Aišku, išsiverkę pavargsta ir užmiega. Bet įsivaizduokit save, jums bai…
Neisivaizduoju kaip palikti verkianti vaika reiktu, nes musu tokia situacija buna kad jeigu tik verkia stipriau ar iš miego prabunda verkdamas vos ora beikvepia. Tai jeigu palikčiau verkt butu viskas.
Saint parašė:
Vaikelis verkia, nes jam baisu ir nori artumo, šilumos, mamos ar tėčio. Juk tam mes ir esam. Aišku, išsiverkę pavargsta ir užmiega. Bet įsivaizduokit save, jums bai…
visiškai Jums pritariu 🙂
Raaasele parašė:
Man irgi toks jaumas, kad tuscia krutis, minksta, nebebuna tempimo jausmo, bet tai normalu - susinormalizavo pieno gamyba. Vaikelis pavalgo kiek jam reikia, o jei a…
Nzn kikia ji turi buti.juolab musu mieste nera tokios parduotuves.
ŽiedėT parašė:
Sveikutės, berniukas gimęs liepos 4, valgom košytes nuo 6 mėn, jau nebesugalvoju kokių, gal turit patarimų kokias jus gaminant iš ko košes ar tyreles?niekam pok…
Aš dažnai duodu jau ir mūsų maistą, tik sutrintą - sriubas, troškinius ;)
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai