Liepos mama parašė:
Mamos,o kaip jus naktį maitinat leliukus? Atsisedę, ar pasiguldote salia savęs? Mes visada keldavomes, pavalgydavo ir paguldzius vel uzmigdavo, db kuri naktis nubud…
Kadangi mes miegame kartu su vaiku ir maitinu nuo ligoninės gulėdama, tai tiesiog vaiką persidedu į pusę pagal krūtį iš kurios valgyt duosiu ir maitinu. Bet vakar prisiminiau turinti nėščiosios pagalvę, tai dienomis dabar sėdėdama maitinu ant jos. Bet naktimis visada tik gulint. Bet planuoju perkelti vaiko miegojimą į lopšelį, jei išeis ir neisterikuos, nes po gimdymo sunku buvo atsikelti ir pasiimti vaiką iš jos, nes siūta esu, dabar geriau jaučiuosi ir bandysiu migdyti lopšelyje, bet žindymą planuoju vis tiek gulint, nes būna taip kad vaikas valgo, o aš užmigti spėju, tai taip bent jau neišmesiu vaiko ir ramiai pamiegosim abi, jei užmigčiau.
O jums būna taip, kad vaikas naudoja krūtį kaip soskę po pavalgymo? :/ Kaip atpratinti, nes užmigus ji kuo toliau tuo dažniau čiulpia krūtį, bet pieno netraukia, o per tą laiką aš galėčiau savais darbais užsiimti. Jei bandau ištraukti, ji išsibudina. :/