FoxyFox parašė:
As snd jau 69 kg pasiekiau, na tai ka plius 17 kg 😂🙈
Oho, kudute iki gimdymo buvai ;)
As kol kas +8kg tik 🤷♀️
FoxyFox parašė:
As snd jau 69 kg pasiekiau, na tai ka plius 17 kg 😂🙈
As kol kas +8kg tik 🤷♀️
Irvutė parašė:
Aš tai plius +18 kg 🙈
caty parašė:
Sveikos. Kiek jums echoskopu darė iki 32 sav?Buvo daryta 6 sav, po to 13 sav ir 19 sav. Nežinom kokia lytis dar net nes nesirodė 19 savaičiu, tai dabar sakė duo…
Trys per visa nestuma. Paskutinis 33 sav buvo
skarota555 parašė:
Plius 12 kg, o dar tik 34 sav. eina 🙈 su kitais dviem buvau priaugusi po 13 kg, bet su antraja +23 kg. Bet čia dėl polihidromnion, per daug vandenų buvo. Tai nukrit…
As su savo irgi 23 priaugau, labai tinau, kaupėsi skysčiai
Planuojanti4 parašė:
Aš priaugau 10-12, tiesą pasakius po švenčių bijau svertis 🙈
Su pirma dukra buvau priaugusi 17 kg, kai išvažiavau gimdyti, tai norėčiau bent ne…
Galėsim kartu po to svorį mest 😄
skarota555 parašė:
Plius 12 kg, o dar tik 34 sav. eina 🙈 su kitais dviem buvau priaugusi po 13 kg, bet su antraja +23 kg. Bet čia dėl polihidromnion, per daug vandenų buvo. Tai nukrit…
Aš +4kg,echo jau apie 8 turėjau. Nes visius didelis plius GD. O jums dėl polidramnion ar viskas gerai buvo? Ta prasme ar nebuvo patologijų vaikui.
Gitamer parašė:
Aš +4kg,echo jau apie 8 turėjau. Nes visius didelis plius GD. O jums dėl polidramnion ar viskas gerai buvo? Ta prasme ar nebuvo patologijų vaikui.
Nebuvo nieko, išskyrus, kad vaikas gimė 4630 g, GD tada nebuvo nustatytas, bet dabar yra
Suėjus 40 savaičių, nelaukė, kol gimdymas pats prasidės, o nuleido vandenis ligoninėj ir pagimdžiau pati naturaliai per pusvalandį. Pats lengviausias gimdymas, mergaitei viskas buvo gerai, cukrus puikus, geltos nebuvo, dabar jau 8 metai - kūdutė balerina
Austinys parašė:
Nee, pas mane jau +12, o dar tik 33 sav eina 😲 su pirmu išvis 12 buvau priaugus.. o dar to šventės, mišrainės ir silkės 😭
Sveikutes, Man tas pats su pirmu iš viso 12kg buvau priaugus, o ši karta jau 12kg🙊🙈
caty parašė:
Sveikos. Kiek jums echoskopu darė iki 32 sav?Buvo daryta 6 sav, po to 13 sav ir 19 sav. Nežinom kokia lytis dar net nes nesirodė 19 savaičiu, tai dabar sakė duo…
Lygiai taip pat, todel dar einu papildomu privaciu echo
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai