SandraM parašė:
Sveikutes, Man tas pats su pirmu iš viso 12kg buvau priaugus, o ši karta jau 12kg🙊🙈
O geras, kaip vienodai
SandraM parašė:
Sveikutes, Man tas pats su pirmu iš viso 12kg buvau priaugus, o ši karta jau 12kg🙊🙈
O geras, kaip vienodai
skarota555 parašė:
Nebuvo nieko, išskyrus, kad vaikas gimė 4630 g, GD tada nebuvo nustatytas, bet dabar yraSuėjus 40 savaičių, nelaukė, kol gimdymas pats prasidės, o nuleido vande…
Nu jo nemaza mergina, maniske pirmoji 4200 gime...
mamazitta parašė:
Sveikutes, o jums nebuna tokia nemalonais pojucio po sonkauliais kaip tirpimas? Keistas jausmas atsirado man
Man kartais įsiremia, tai tikrai nemalonus pojūtis, bet nepasakyčiau kad tirpimas. Daugiau toks spaudimas.
mamazitta parašė:
Sveikutes, o jums nebuna tokia nemalonais pojucio po sonkauliais kaip tirpimas? Keistas jausmas atsirado man
Man būna tirpsta odos plotas aplink bambą 🤷♀️ ir būna toks nemalonus jausmas, lyg ir skauda. Reiks pasikonsultuoti su daktare
Fortūna parašė:
Sveikos, merginos, ar žadat kuri į ligoninę vežtis dar ir buteliukų maitinimui, jei netyčia pačioms nepavyktų maitinti nuo pradžių? Nebūtų pieno ar pan. Lyg ir pasi…
Na aš neplanuoju vežtis, nes tikiu, kad viskas pavyks
su pirmuoju vaiku net tokios minties nebuvo, nors pienas atsirado tik grįžus namo
Fortūna parašė:
Sveikos, merginos, ar žadat kuri į ligoninę vežtis dar ir buteliukų maitinimui, jei netyčia pačioms nepavyktų maitinti nuo pradžių? Nebūtų pieno ar pan. Lyg ir pasi…
Irgi daug domejausi, tai man sake, kad neeee nereikia, nes jei nepavyksta pradzioj tai maitina kitokiu budu, is svirksto arba saukstelio. O blogiausiu atveju ligoninej turi buteliuka
Tai manau neimti🤷🏼♀️
Fortūna parašė:
Bent aš nesidėsiu ☺️ jei jau bus tikrai neįveikiama, tai atveš sesuo ar anyta
Aš net nepirkau tokių daiktų, labai tikiuosi ir neprireiks 🙂
Planuojanti4 parašė:
Bent aš nesidėsiu ☺️ jei jau bus tikrai neįveikiama, tai atveš sesuo ar anyta![]()
Aš irgi nepirkau ir nepirksiu. O jeigu reiks, tai ne karo metas, blogiausiu atveju kurjeriai pristatys :))
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai