Geltona.pieva parašė:
Kurioje čia įstaigoje taip?😳
Santariškės , bet manau tas laikas visur panašiai .Kai keičiasi pamaina.Realiai pasakė atvykti 7.30 val. O va tik dabar patekau į skyriui. Bet gal jei jau cypi reki su skausmu greičiau pakviečia.
Geltona.pieva parašė:
Kurioje čia įstaigoje taip?😳
Santariškės , bet manau tas laikas visur panašiai .Kai keičiasi pamaina.Realiai pasakė atvykti 7.30 val. O va tik dabar patekau į skyriui. Bet gal jei jau cypi reki su skausmu greičiau pakviečia.
KarinaBaby parašė:
Pasisvėriau - 72kg. Reiškia priaugau 15kg
As priaugau 9 kg. Su sunum buvau priaugus 7 kg viso nestumo metu
Ieva.Z parašė:
As priaugau 9 kg. Su sunum buvau priaugus 7 kg viso nestumo metu![]()
Man ir panasiai - dabar +8kg, su pirmu vaziavau gimdyt su +7kg...o dar ne pabaiga 😀
KarinaBaby parašė:
Pasisvėriau - 72kg. Reiškia priaugau 15kg
As pakolkas tik +4.700g priaugau,daktaras labai nepatenkintas mano svoriu.
Bet pasakiau jog leliukas priauges gerai svorio,tai mano svoris turėtų nerupeti🙂
Noriu tikėti... parašė:
As pakolkas tik +4.700g priaugau,daktaras labai nepatenkintas mano svoriu.
Bet pasakiau jog leliukas priauges gerai svorio,tai mano svoris turėtų nerupeti🙂
Svarbu vaikutis auga ir jam pakanka maistiniu medziagu, deguonies. As pati irgi nerimauju, nes nuo 11.11 priaugau tik 0,5-0,7 kg... laukiu apziuros, labai idomu ar vaikuciui viskas gerai
Irvutė parašė:
Svarbu vaikutis auga ir jam pakanka maistiniu medziagu, deguonies. As pati irgi nerimauju, nes nuo 11.11 priaugau tik 0,5-0,7 kg... laukiu apziuros, labai idomu ar …
Kaip buvo 34sav mažylis svėrė 2.200g,sake daktras viskas gerai.
O as per mėnesį priaugu tik po 8-9 šimtus gramu🙂
KarinaBaby parašė:
Tai aš ką, didžiausias banginis? 😭😁😁
Nee, pas mane jau +12, o dar tik 33 sav eina 😲 su pirmu išvis 12 buvau priaugus.. o dar to šventės, mišrainės ir silkės 😭
KarinaBaby parašė:
Tai aš ką, didžiausias banginis? 😭😁😁
Tikrai ne
yra didesnių
as save guodžiu tuo, kad buvau liekna iki nėštumo
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai