KarinaBaby parašė:
Tai aš ką, didžiausias banginis? 😭😁😁
Blemba, as pries pastojant 57 kg, dabar 72 kg
tai irgi dramblys. Nors visi sako, kad puikiai atrodau, kad tik pilvas isauges
TIKIUOS NEMELUOJA I AKIS
KarinaBaby parašė:
Tai aš ką, didžiausias banginis? 😭😁😁
Blemba, as pries pastojant 57 kg, dabar 72 kg
tai irgi dramblys. Nors visi sako, kad puikiai atrodau, kad tik pilvas isauges
TIKIUOS NEMELUOJA I AKIS
gabi1234 parašė:
Merginos,kaip jusu hemoglobinas? Siandien atlikau tyrimus,buvo 101,mazokas 😏 tikriausiai gydytoja skirs gelezies pavartoti🧐
O kokios normos parasytos? Pas mane 122, bet pati prasysiu ir klausiu rekomendaciju kokius papildus gerti gelezies nes norisi aukstesniu
pries menesi buvo 135
gabi1234 parašė:
Laba diena visoms 🙂Gal kuri is Jusu susidurusi su situacija : man trecia para tesiasi kaires puses kaklo peties nugaros nezmoniskas skausmas,kartais plinta i ranka.…
Sveikos visos. Man skauda dešinį šoną. Būna dienų, kad vos galiu kentėti. Prasidėjo 32 sav. Įtariama, kad mažylis remiasi kojomis į vidaus organus, galbūt ir nervą. Tikrai labai vargina... paracetamolis nepadeda.
Greta_aa parašė:
O kokios normos parasytos? Pas mane 122, bet pati prasysiu ir klausiu rekomendaciju kokius papildus gerti gelezies nes norisi aukstesniupries menesi buvo 135
Nu jei hemaglobinas 135, tai tikrai nereikia gelezies papildomai
man nestumo pradzioj pakrites buvo, geriau Tardyferon, kai i ligonine pagulde, pakiles jau buvo iki kazkur 125, norma nuo 120 - sake nebegerti. Tai va jau virs menesio negeriu, bet hemaglobinas nekrenta, atitinka normas
Greta_aa parašė:
O kokios normos parasytos? Pas mane 122, bet pati prasysiu ir klausiu rekomendaciju kokius papildus gerti gelezies nes norisi aukstesniupries menesi buvo 135
Normos pirmame ir treciame trimestre yra jei Hemoglobinas ne mazesnis nei 110 🙂 Tai pas jus puikiai laikosi hemoglobinas. Sakykite, ar kazkaip specialiai maitinates (jautiena,visokios zalios darzoves,kas kelia Hb koncentracija)?
Kamilės parašė:
Sveikos visos. Man skauda dešinį šoną. Būna dienų, kad vos galiu kentėti. Prasidėjo 32 sav. Įtariama, kad mažylis remiasi kojomis į vidaus organus, galbūt ir nervą.…
Man irgi labai desini sona skauda. Toje pusėje yra beibio kojytes,kuriomis jis labai spardo ir spaudžia tulžies pusle. Gal ir jums panasiai. Man būna,kad nei eit,nei sedet,nei gulėt,niekas nepatogu,skauda ir viskas
gabi1234 parašė:
Merginos,kaip jusu hemoglobinas? Siandien atlikau tyrimus,buvo 101,mazokas 😏 tikriausiai gydytoja skirs gelezies pavartoti🧐
Normalu, kad trečiam trimestre pakrenta, išrašys papildų ir tiek
ci0brelis parašė:
Blemba, as pries pastojant 57 kg, dabar 72 kgtai irgi dramblys. Nors visi sako, kad puikiai atrodau, kad tik pilvas isauges
TIKIUOS NEMELUOJA I AKIS
![]()
😀😀😀 irgi dramblys manęs nepaguodė
Oj panos palaikykit mane.
Vyro brolis parašė "matėm per žinias kaip nėščiąjai 32 sav pradėjo skaudėt nugarą, o jos vyras persirgęs korona, tai nuvažiavo gimdyt ir pagimdė negyvą vaiką ir tegu Karina nejuokauja ir varo tikrintis"
Bl mane taaaaip sunervavo!!! Stengiuos neįsileisti į savo mintis šito dalyko, atsiriboti ir negalvoti, o čia taip rašo. Esmė tame, kad vyras mano susirgo korona tai negaliu, nervas ima. Vyras atrašė "jai juokinga ji netiki". Sakau prie ko čia netikiu, tiesiog nenoriu sureikšminti!
Ką manot? :///
17 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai