spinsa parašė:
mes gimėm mažesni, 1900 kg ir 49 cm ūgio, bet jaučiu su ūgiu kažką sumaišė, nes dabar buvom pas gydytoją, tai ūgis 47 (užaugo iki tiek), ligoninėje prabuvom 3 savai…
Oho kaip šauniai augat
spinsa parašė:
mes gimėm mažesni, 1900 kg ir 49 cm ūgio, bet jaučiu su ūgiu kažką sumaišė, nes dabar buvom pas gydytoją, tai ūgis 47 (užaugo iki tiek), ligoninėje prabuvom 3 savai…
Oho kaip šauniai augat
Gitamer parašė:
Ai dar slyvų tyrelių isidėsiu. Rekomendavo pažystama,sakė po gimdymo i wc nebaisu išeit
Gera ideja su tomis tyrelem
Terax parašė:
Kokiu uzkandziu planuojate pasiimti i ligonine (po gimdymo) ?
Uzpilamu kosiu,sokolado,sausainuku,džiovintų vaisių,riešutų,vandens... as tai mėgstu pavalgyt,man nepamaisys maistas
emadaivute parašė:
Aš irgi rytoj pas daktare vaziuosiu nuo ryto eko ziures 😇 idomu ar gimdos kakteli tikrins, gal kurios zinot kaip ten buna 38sav ar tikrina? Su pirma 38 pagimdziau t…
Man ziurejo ultragarsu. Siaip paprasius tikrai patikrina. Paprašykite,paziures,bus ramiau. Jei ko nepaziuri,o man klausymu yra,as paklausiu ir patikrina visada.
Gitamer parašė:
Ai dar slyvų tyrelių isidėsiu. Rekomendavo pažystama,sakė po gimdymo i wc nebaisu išeit
Aš visą gyvenimą turiu problemų su viduriais, tai man nei slyvos, nei pienas su silke nepadeda 😄 tik daaaaug vandens 🙈
Ieva.Z parašė:
Man ziurejo ultragarsu. Siaip paprasius tikrai patikrina. Paprašykite,paziures,bus ramiau. Jei ko nepaziuri,o man klausymu yra,as paklausiu ir patikrina visada.
Na turbut dar priklauso nuo pacio daktaro gal 🤷🏽♀️ Bet aisku paprasysiu, kad paziuretu 😊
IndreP. parašė:
šakės, kaip kyla rūgštys, jau taip užkniso. Atrodo išsižiosiu ir lovą padegsiu kaip slibinas![]()
Nuo rūgščių man saulėgrąžos juodos padėjo 😉
Na papildau ir aš gretas pagimdžiusiu 🙈 sugalvojo mergina ne laužyti tradicijos ir gimti sausį 😂 (visi 3 vaikai gime 4 metų skirtumų ir visi sausį) 🙈 šis nėštumas buvo vienas iš sunkiausių man, o apie gimdymą net prisiminti nenoriu.. Bet po visų kančių ir uzsibuvimo ligoninėje, mėgaujamės namais ❤️ visiems gimusiems siunčiam linkėjimus 💞 o besilaukiančioms stiprybės 🤗
Aira28 parašė:
Na papildau ir aš gretas pagimdžiusiu 🙈 sugalvojo mergina ne laužyti tradicijos ir gimti sausį 😂 (visi 3 vaikai gime 4 metų skirtumų ir visi sausį) 🙈 šis nėštumas b…
Sveikinimai! ❤️🎉🎉🎉
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai