spinsa parašė:
sveikinimai. kokio ūgio ir svorio gimėte? nes aš irgi dėl sunkios preklampsijos 35 sav. pagimdžiau prieš 6 savaites.
2.150 kg ir 46 cm. O jus? Kaip dabar jauciates ir augate? Kiek laiko buvote ligonineje?
spinsa parašė:
sveikinimai. kokio ūgio ir svorio gimėte? nes aš irgi dėl sunkios preklampsijos 35 sav. pagimdžiau prieš 6 savaites.
2.150 kg ir 46 cm. O jus? Kaip dabar jauciates ir augate? Kiek laiko buvote ligonineje?
Piramide parašė:
Mes gimem taipat 36,2d 2780gr ir 48cm 😊 tik buvom pamete svorio iki 2440gr tik dbr atauginejam 😊🙏🏻
Piramide parašė:
mes gimėm mažesni, 1900 kg ir 49 cm ūgio, bet jaučiu su ūgiu kažką sumaišė, nes dabar buvom pas gydytoją, tai ūgis 47 (užaugo iki tiek), ligoninėje prabuvom 3 savaites ir tik dėlto, kad išpuolė kasmetinės šventės, mūsų gydytoja išėjo atostogų ir niekas mūsų iš ten nepaleido anksčiau. svarbiausia gimėm visiškai sveiki, su dideliu apetitu, dabar jau trys savaitės esame namuose ir jau sveriame 3100
Terax parašė:
Kokiu uzkandziu planuojate pasiimti i ligonine (po gimdymo) ?
Vandens, hematogeno batonėlių, corny batonėlį bus jėgoms atstatyti
ManeVadinaJolita parašė:
Vandens, hematogeno batonėlių, corny batonėlįbus jėgoms atstatyti
![]()
Ai dar slyvų tyrelių isidėsiu. Rekomendavo pažystama,sakė po gimdymo i wc nebaisu išeit
Gitamer parašė:
Ai dar slyvų tyrelių isidėsiu. Rekomendavo pažystama,sakė po gimdymo i wc nebaisu išeit
Man džiovintų abrikosų daugiau pavalgius nereikia nei slyvų 😁🙈
Pupa-uoga19 parašė:
Man džiovintų abrikosų daugiau pavalgius nereikia nei slyvų 😁🙈
Tai jie taip lat gerai veikia kaip slyvos as irgi slyvu kelis pakelius isimeciau 🙈
emadaivute parašė:
Aš irgi rytoj pas daktare vaziuosiu nuo ryto eko ziures 😇 idomu ar gimdos kakteli tikrins, gal kurios zinot kaip ten buna 38sav ar tikrina? Su pirma 38 pagimdziau t…
Man jau tikrinon36 sav ir šiandien 37 spėju dar tikrins iki visus kartus kiek eisiu kol ne pagimdysiu. Čia ne Lt, kiek teiravausi tai Lt netikrina, bent iš pažįstamų kurios jau pagimdė.
Piramide parašė:
Pasidalinsiu savo istorijos tesiniu po gimdymo 34 savaite. Kaip minejau, man nustate sunkia preeklampsija ir skubiai dare cezario operacija. Vis dar esu Antakalnyje…
Sveikinimai jums ;)