Vikuzka parašė:
Ne sia sav pora d nuo 5-9 vakaro![]()
Ai tai ne taip blogai, maniau gal kur naktinėje dirbi, tai sunku būtų 🙈 pati negalėčiau dabar naktim dirbt, nors su pirmuoju dirbau ir vargo nemačiau 🤭
Vikuzka parašė:
Ne sia sav pora d nuo 5-9 vakaro![]()
Ai tai ne taip blogai, maniau gal kur naktinėje dirbi, tai sunku būtų 🙈 pati negalėčiau dabar naktim dirbt, nors su pirmuoju dirbau ir vargo nemačiau 🤭
dominykamac parašė:
Na tai taip, jei neatitinka pagal mm, tada terminas pagal echone viena ginekologė man tai sakė, kad terminą pagal echo pasakys, kai bus 11-13sav. Bet mano nereg…
Tai turbut
laurasadz parašė:
Sveikutes, zinau kad judesiams tikrai dar anksti, bet siandien daznai jutau tokia kaip vibracija pilve labiau kairiam sone...
Aš kartais jaučiu lyg patvinksi, bet galvoju gal čia žarnynas, nes anksti 😁 man kai endometriozė tai aš pripratus prie keistumų kažkokių pilve, tai tempia, tai maudžia, tai dar kas, tai galvoju niekas nepasikeitė, lygiai tas pats ir dabar karts nuo karto
Aš bloguoju visą dieną, pykina nėra energijos atrodo noriu valgyt bet nežinau ko noriu, kyla šleikštulys, jautri kvapams. Visa diena galėčiau pragulineti lovoje arba miegoti, gerai kad nereikia į darbą nes dar esu vaiko priežiūros atostogose r džiaugiuosi nes net neįsivaizduoju kaip reikėtų eiti dirbti kai taip nėra jėgų ir nuotaikos
Krjstaliukas parašė:
Aš bloguoju visą dieną, pykina nėra energijos atrodo noriu valgyt bet nežinau ko noriu, kyla šleikštulys, jautri kvapams. Visa diena galėčiau pragulineti lovoje arb…
Man dabar 12 sav.prasidėjo, tai jau žymiai geriau, ir jėgų daugiau, ir krūtų taip nebeskauda 🤗
Indresa90 parašė:
Aš kartais jaučiu lyg patvinksi, bet galvoju gal čia žarnynas, nes anksti 😁 man kai endometriozė tai aš pripratus prie keistumų kažkokių pilve, tai tempia, tai maud…
Na kai pucia pilva, ar tempia kazkiek tai jo jauciu ir supranti, o va ta vibracija vakar daznai vienoj vietoj jauciau ir nesupratau 😀 eisiu kwtv pas akusere, reikes uzklaust jei nepamirsiu 😀
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai