2022.05.02 11:44 (prieš 4 m.)
alyvmedis parašė:
Oho, nevisai jau ir mažylis! Užauginote pilvelyje
sveikinimai jums didžiausi, kaip viskas praėjo?
Aciu visoms uz sveikinimus 💙
Taip, gime driuckis, bet man ne pirma karta toki gimdyt teko 🤭
Kaip ketvirtadieni priemime ir sake, kad grysim, tai penktadieni gryzome jau gimdyti. Vyras dirbo, dar prase iki 15val tik pakentet 🤣, na matyt sunus paklusnus. 15val prasidejo saremiukai lengvi bet is kart reguliaresni, mazdaug kas 7-8min. Nulekiau i dusa ir laukiau vyro sokinedama ant kamuolio. Kai saremiai pasidare kas 5-6min, isvaziavome. 20val pagulde mus i gimdykla is karto su tais paciais 4cm kaip ir ketvirtadieni. Kadangi as su steptokoku, tai is karto suleido antibiotiku ir valanda stebejo tonus. Nenorejo leisti man vaikscioti, nes bijojo del CP kuris buvo su pirmagimiu, logikos nematau, nes antras gimdymas buvo naturalus ir vaikas 4.5kg. Po valandos leido biski ant kamuolio pasokineti (sokaus apie 1h), tada patikrino kakleli ir buvo jau 6cm. Pasiule nuleisti vandenys, nes kaklelis kietas, o pusle jau plona. Sutikau. Po nuleidimo is karto saremiai dazni ir skausmingejo, baisiausia jog turejau guleti, judant jie butu lengvesni. Vyras vos spejo kakta saldyti su ranksluosciu. Na ir galiausia susirinko 4 tetos ir prasidejo sunkioji dalys, stumimas
Jos jau buvo pasiruosusio mane kirpti, nes kad bus didelis lelius abejoniu nebuvo, tai aciu Dievui mazylis sklandziai ejo gimdymo takais. Tad sekmingai gime pats, be kirpimo. Simboliskai itruko senas plysimas po antragimes, pora siuliu gavau dovanu. Tiesa i vena vaistuku sutikau pasiimti nuo skausmo (gulint tikrai sunkiau kentet saremius), tai mazylis pirmas 6valandas borejo tik miegoti ir nesigavo isiulyti kruties, bet atsieme kita nakti. 🤣
Mes vakar jau gryzome namo. Pienukas sekmingai kuriasi, brolis su sese is laimes pamate mazyli apsiverke 💙
Kaip likusios nestukes? Ar spejot isokti dar i balandi ar jau geguzinukai? 🫶🏻