nuga_noblese parašė:
O kiek jums savaiciu? As tai buvau, ir zinau dar mamyciu kurios megavosi, bet reikia ziuret ar ne per karsta jakuzzi, ir nesedejau ant burbuliuku kad masazuotu, nes…
Na mums beveik 10 savaičių
nuga_noblese parašė:
O kiek jums savaiciu? As tai buvau, ir zinau dar mamyciu kurios megavosi, bet reikia ziuret ar ne per karsta jakuzzi, ir nesedejau ant burbuliuku kad masazuotu, nes…
Na mums beveik 10 savaičių
Agnedimšė parašė:
Na mums beveik 10 savaičių![]()
Tada gal nerizikuociau labai kaitintis
doliuxe parašė:
Darysit tą papildomai už 72 eur ?
Nea, kažkur mamytė viena buvo minėjus, kad ten berods labai jau nuo retų atvejų, kad vos ne pinigai į balą. O gal jūs daugiau info turit? Gal domėjotės plačiau?
nuga_noblese parašė:
O as pamirsau lenta paziuret! Nufotkink jeigu busi dar , nors jau gal isleido tave 13h?mes buvom 500g net numete
bet dabar valgom kaip profai, pirmas dienas …
Blemba šaukštai po pietų
tik dabar forumą atsiverčiau, soriukas
aksominisrukas parašė:
Nea, kažkur mamytė viena buvo minėjus, kad ten berods labai jau nuo retų atvejų, kad vos ne pinigai į balą. O gal jūs daugiau info turit? Gal domėjotės plačiau?
…
Nu mes tai darėm.... realiai daugiau rekomenduoja kas giminėje turi genetinių ligų... bet vyras mano dėl šventos ramybės norėjo tai ir padarėm... neesu nei už labai nei prieš... tik tipo jeigu nustato tai didelė tikimybė užkirsti kelią tai ligai...
aksominisrukas parašė:
…
Nieko tokio, as pati kai parasiau tai pamaciau kad jau isleide tave bus
doliuxe parašė:
Kaip pirma naktis akdominisrukas namučiuose ?
Sveikos, tiek diena tiek naktis tai gana gerai sakyčiau. Pienas jau atsirado, tik va šią naktį su savo krūtim tai išsikoliojau, išsiskyriau, susipykau ir t.t.
buvau pamiršus, apie tuos 3-4 paros "malonumus" kai papuliai atrodo susprogs
O vaikas tai kaip ir ligoninėj taip pačiai, pavalgė 23h, nulūžo iki 1h, nu tada teko pasižaist su skaudančiais papais ir vaiku ant jų, ir apie 3, gal kiek ir anksčiau lūžo iki 7:40
žodžiu išsimiegojom
Namie jau pasisvėriau, tai ligoninėj buvau lygiai 48h, tai grįžau tenais palikus 9-10kg (taip labai labai tiksliai nžn, nes prieš išvykstant gimdyt buvau svėrusis kelios dienukės atgal). Sakyčiau visai neblogai, va dar du kartus tiek nukristų ir vėl būčiau laiminga
nu bet kaip nors, po truputuką
aksominisrukas parašė:
Sveikos, tiek diena tiek naktis tai gana gerai sakyčiau. Pienas jau atsirado, tik va šią naktį su savo krūtim tai išsikoliojau, išsiskyriau, susipykau ir t.t.b…
Viskas bus ok su svoriu !!! Tik laiko klausimas....
as jau -4 prieš nėtuminį svorį be jokių pastangų !!! Tik reikėtų sutvirtint kūną
nž kada butų galima grįžt į sportą
dar pas ginę tik vasario 18 užsirašiau..
doliuxe parašė:
Viskas bus ok su svoriu !!! Tik laiko klausimas....as jau -4 prieš nėtuminį svorį be jokių pastangų !!! Tik reikėtų sutvirtint kūną
nž kada butų galima grįžt…
Su gine ir pasikonsultuokit dėl sporto ;) nes aš ir bandžiau domėtis, tai labai minimaliai (internete rašo), kad galima kai jau pati jauti, kad gali ir nekelia diskomforto, bet tas "sportas", toks labiau sutraukt raumenis, atleist ir pan. O apie normalesnius užsiėmimus - tai įtariu gal koks mėnuo, geras mėnuo po gimdymo, jau galima galvot. O taip tai turbūt labiausiai viską įtakoja savijauta tavo pačios!
Mamytes,
gal kuri susidurusi su kudikio ismatose padidejusiu leukocitu kiekiu? Zarnyno infekcija ar uzdegimu? Pas mano mazyle ismatose rado padidejima, nuveziau patikrinti kaip nujausdama, kad kazkas ne taip. Buvo labai nedaug gleiviu ir siek tiek i zalsvuma kakutis, mergyte rami.... siandien pakartotinai pridavem ir rodosi padidejimas
Nors spalva grizo i geltonuma... nesuprantu... daktare sako kad galejo oru ikvept kazkokiu bacilu, ar tai realu? Kazkaip nerealiai skamba uzsikrest zarnyna oru....
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai