maziuke1 parašė:
gal pades![]()
www.nspinfo.lt/siekiant-pastoti…
aciu
jau sita psl anksciau skaiciau, nelabai ka naujo suzinojau
maziuke1 parašė:
gal pades![]()
www.nspinfo.lt/siekiant-pastoti…
aciu
jau sita psl anksciau skaiciau, nelabai ka naujo suzinojau
maziuke1 parašė:
grafikas man lyg panasus
net nezinau, jauciu reikia laukt mmm veluojanciu...
Safari parašė:
net nezinau, jauciu reikia laukt mmm veluojanciu...
tas grafikas kur ikeliau yra nestumo grafikas
as tai ryt ryte pakartociau NT
maziuke1 parašė:
tas grafikas kur ikeliau yra nestumo grafikasas tai ryt ryte pakartociau NT
pabandysiu, jei nebus mmm
Sveikos,
Safari, jeigu niekada nebuvai pastojusi ir nematei teigiamo NT (turiu omeny savo pacios), negali zinoti, gal tu is tu, kurioms tik po kokios savaites velavimo parodo, buna ir taip. Tavo BT tai labai grazi ir atrodytu nestumine, bet mano manymu jautrus testas koki tu turi jau rodytu bent neryskia antra juostele... Hmmm...
Na, laukiam dar ir tikimes geriausio... Apart veluojanciu mmm, kaip jautiesi?
Manau ciklo nereikejo pratesti, jis pats tesiasi, jeigu nepazymi mmm ir toliau zymi duomenis
Kristut parašė:
Sveikos,
cia pirmas, kartas, kai isvis mmm nera, taip kaip priklauso
jauciuosi,mkaip cia pasakius, cia gali buti ir pms pozymiai, vietomis dilgcioja pilvoo apacia. Papuliai skausmingi,pilni pilni, kai uzsidedu liemenuka atrodo, kad kad dar papildomai prisikisus kazka, tokie islipti norintys, bet irgi kartais karsti pasidaro, viena vakara pries pora dienu sleikstuly jauciau, pykino nuo cipsu kvapo. bet cia manau nuo streso. o dar vienas pozymis, kuris jau seniausiai yra paspausdus papuli ar speneli is jo isteka skystis, vos vos..taip kad as jau manau, pasigavau koki uzdegima, del kurio ir temperatura pakilus ir mmm uzsitesus..jei nieko nerodys nt ryt ir nebus mmm,eisiu. pas gyd pirmadieni.
Dabar kai pasakei, tai mano sesei buvo, kad po 5 dienu mmm nebuvimo,pasidare nt testa ir tik tada parode vaiduokliuka,netnerysku bruksniuka
ir dabar supuoja leliu
bandziau nepratesti ciklo,bet man tada nieko nezymi, pazymiu temperatura mmm diena, bet grafikeli nieko nerodo,nepratesia jo, gal ka ne taip. darau
Safari parašė:
cia pirmas, kartas, kai isvis mmm nera, taip kaip priklauso![]()
jauciuosi,mkaip cia pasakius, cia gali buti ir pms pozymiai, vietomis dilgcioja pi…
Sveikos, na pas tave simptomai tokie sakyciau tikresni nestumui
reikia manau dar palaukt, kas daugiau belieka
o as snd. stabiliai laikausi su bt 37, rytoj pagal viska turetu buti mm, ziuresiu.
j.viktorija parašė:
Sveikos, na pas tave simptomai tokie sakyciau tikresni nestumuireikia manau dar palaukt, kas daugiau belieka
o as snd. stabiliai laikausi su bt 37, rytoj pa…
sauniai laikaisi
tikiuosi ryt tu ju nesulauksi
o nt negadinai?
Safari parašė:
sauniai laikaisitikiuosi ryt tu ju nesulauksi
o nt negadinai?
Vienas kalendorius rodo, kad mm ryt, kitas, kad pirmadieni, tai db nzn kaip cia bus, ne dar nebandziau nt
nesinori nusivilt, manau, jei kantrybes turesiu ir mm nebus islauksiu iki antradienio
pas mane tai kitu jokiu pozymiu nera, tik gal siek tiek krutine karstesne ir galva maudzia visa diena...
tai nepanasu i nestuma?
tevu-darzelis.lt/rk44297@130826fcc86
15 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai