jovityte28 parašė:
bet jau mazuciai.....koki svoriai?mano atrodo didesni![]()
Ramune gime 2200g 45cm, numete iki 1950, Sarunelis gime 1850g 43cm, numete iki 1650
jovityte28 parašė:
bet jau mazuciai.....koki svoriai?mano atrodo didesni![]()
Ramune gime 2200g 45cm, numete iki 1950, Sarunelis gime 1850g 43cm, numete iki 1650
laimytek parašė:
bet koki fainuoliai abieju vaikuciai,paziurejau net mano pilvelyje pradejo spurdentis kinderiukai,labai mieli toki mazuciai,labai laukiu kada savo pamatysim mazucius
anatiG parašė:
bet koki fainuoliai abieju vaikuciai,paziurejau net mano pilvelyje pradejo spurdentis kinderiukai,labai mieli toki mazuciai,labai laukiu kada savo pamatysim mazucius![]()
as irgi laukiu
laimytek parašė:
o kiek pralaike ligonineje ,kai gime 35 sav?ir jiems to uztenka kad y inkubatoriu nebedejo?labai noriu ir as isnesioti kuo ilgiau kad tik nereiketu y jokius inkubatorius,dabar eina 30 savaite tai noreciau iki 37 sav danesioti
jovityte28 parašė:
visos nori kuo ilgiau bet yra kaip yra.....![]()
svarbu sveiki gimsta
tas jo,svarbiausia kad sveiki. as ir noriu kuo ilgiau isnesioti.
anatiG parašė:
net siurpuliukai per kuna eina kai pagalvojuo jus gal galit papasakot ?man planinis gimd.sausio 10 d bet sake kad kai bus 37 savaites leis skatinancius tai butu gruodzio 20 d.o po tu skatinamuju iskarto ir gimdoma?
Mano abu gimdymai su skatinamaisiais. Tai pirmas gimdymas truko 12h nuo suleidimo(atsidarymo nebuvo), o dvynes tai po 4h pagimdžiau(atsidarymas 5cm jau buvo)
anatiG parašė:
o kiek pralaike ligonineje ,kai gime 35 sav?ir jiems to uztenka kad y inkubatoriu nebedejo?labai noriu ir as isnesioti kuo ilgiau kad tik nereiketu y jokius inkubatorius,dabar eina 30 savaite tai noreciau iki 37 sav danesioti![]()
Jei viskas gerai vaikuciam tai laiko iki tol kol jiems sueina 36sav, jei mano vaikuciai gime 33sav ir 5 d. tai gydytojai apvalina i mazesne puse ir raso jog gime 33sav., is viso abejuose ligoninese buvom 3 savaites
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai